Móda pro plnoštíhlé - schovejte kila!

I boubelky mohou být sexy. Rafinovaný střih dokáže dělat s oblými křivkami zázraky. Vyhoďte ze skříně nudné, plandavé oblečení a inspirujte se tipy, díky nimž se za svou postavu přestanete stydět.

Barevné látky

Jak nás vidí muži - co říkají na plnoštíhlost?

Výzkum za poslední léta ukázal, že na muže už dávno nepůsobí vychrtlé modelky přitažlivě. Líbí se jim ženy s postavou tvaru hruška s větším zadečkem, za jaký se nestydí ani slavná Jenifer Lopez. Pokud tedy chcete zaujmout muže, ať je zaujmete taková, jaká jste doopravdy. I plnoštíhlost není na škodu. Přestaňte se schovávat pod černým rolákem a širokými kalhotami a volte střihy, které vám budou lichotit!

Barvy pro plnoštíhlé

Myslíte si, že jediná barva, kterou si můžete dovolit v případě plnoštíhlosti, je černá? Omyl! Černý oděv můžete s klidným svědomím vyměnit třeba i za červený, modrý nebo zelený. Móda pro plnoštíhlé neznamená jeden tlustý černý svetr a volné kalhoty ve skříni. To, co vás dělá štíhlejší, je totiž správný střih a délka, ne jen barva! Navíc, černá barva v blízkosti obličeje vás udělá starší a budete vypadat unaveněji. Černou však můžete zvolit v případě kalhot, sak a halenek s výstřihem. Pokud se v pestrých barvách necítíte dobře, volte alespoň barevné doplňky nebo kombinujte černou s jinými barvami. V obchodech s módou pro plnoštíhlé vám poradí.

Správné střihy pro boubelky

Plnoštíhlé ženy by měly volit nepřiléhavé, ale také ne příliš volné oblečení. Kalhoty by měly být rovného střihu, sukně také. V obchodech s módou pro plnoštíhlé neuvidíte volánky a mašličky. Od nepatřičných partií můžete odvést pozornost tak, že zvýrazníte oblíbenější části vašeho těla. Pokud jsou vaším problémem velká prsa, nemusíte je hned zakrývat rolákem. Decentním výstřihem nic nezkazíte!

Trendy v módě pro plnoštíhlé

Trendový styl v módě pro plnoštíhlé je v současnosti retro. Tvídové pláště, pletené topy, zeštíhlující kalhoty. Vrací se materiály z 50. let. Modely pro plnoštíhlé jsou elegantní, různobarevné.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies