Móda ve vzorech

Puntíky, proužky, kostky i zvířecí zvory jsou stále in, pokud je ale neumíte nosit, může se z módního trendu stát trapas. Čtěte, jaké varianty těchto vzorů jsou letos nejvíce trendy a jak je správně zkombinovat!

Dívka držící knihu

Zvířecí vzory si žádají barvy

Zvířecí vzory byly, jsou a vždy budou v kurzu. Zvláště oblíbené jsou potisky připomínající tygra, zebru, žirafu, hada nebo krokodýla. Novinkou pro letošní zimu 2009/2010 je jejich barevné pojetí – od teď můžete nosit třeba halenku se vzorem zelenobílé zebry nebo fialovo-černou tygrovanou kabelku. Barevné zvířecí vzory jsou originální a zaručí vám, že v nich budete nepřehlédnutelná!

Abyste v oblečení se zvířecím vzorem působila luxusně, ne lacině nebo dokonce přeplácaně, musíte jej umět dobře sladit s ostatními kousky šatníku. Doporučuje se zvolit ostatní outfit v jednotné, neutrální barvě – například v černé, hnědé, bílé nebo šedé.

Hravé puntíky nejen pro náctileté

Puntíky nejsou takovými stálicemi v módě jako zvířecí vzory, na výsluní se vrátily z šedesátých let minulého století. Zatímco tehdy byly in hlavně černobílé a červenobílé tečky, dnes si můžete dovolit i prakticky jakékoliv jiné barevné kombinace. Stále ale platí, že je velice módní kombinace černé, bílé a červené – tedy například černobílých puntíkovaných šatů a červených doplňků. Dodržujte pravidlo tří a více než tři barvy do svého outfitu nezahrnujte.

Proužky a kostky - stálice módy

Dalším nestárnoucím vzorem je proužek. Dokáže být ale velmi zrádný. Svislé pruhy postavu opticky zeštihlují – měly by se jim proto vyhnout příliš hubené ženy. Vodorovné proužky zase přidávají několik kilogramů navíc. Pruhy jsou in na všem – halenkách, tričkách, kalhotách, doplňcích i spodním prádle. Stejně jako v případě ostatních vzorů ale platí „jednou a dost“ – více než jeden pruhovaný kus textilu si na sebe nikdy neoblékejte!

Na módních přehlídkách světových návrhářů se objevují i kostky. Trendy jsou nejen kostkované kabáty, ale i kalhoty, sukně, kabelky a šaty. Nedržte se ale jen černobílé varianty, barevnost vám jen prospěje! Zvláště in je pro letošní sezónu skotská kostka.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies