Módní hitovka – barevné holínky

Jste vlastníkem barevných holínek? Pak nám jistě dáte za pravdu, že jde o módní a přitom velice praktickou a pohodlnou obuv. A vy, kteří zatím barevné holínky v botníku nemáte, neváhejte a pořiďte si je. Do deštivého a blátivého počasí, které nás už brzy čeká se náramně hodí. Kupte je třeba jako dárek.

Ženy pózující u stolu a dveří

Darkyla.czKvalitní obuv z Kanady

Představíme vám barevné holínky Elizabeth Brown značky Karmik. Jde o velice kvalitní obuv z Kanady, která trhá rekordy v oblíbenosti. Holínky se začaly nosit už letos na jaře, ale budou módním hitem také v průbehu podzimu a zimy 2012. Jednobarevné nebo barevné holínky mohou být pěkný originální dárek, jak pro děti, tak také pro ženy.

Buďte středem pozornosti

Berevné holínky Elizabeth Brown nabízí mnoho variant, vybrat si můžete jednobarevné holínky, ale také holínky s nejrůznějšími vzory a motivy. Hodí se do každého počasí, na zahradu, do obchodu i do lesa. Pokud prší a chodníky jsou mokré a kluzké, buďte v klidu, budete stát pevně nahama na zemi. Protiskluzová podrážka Atrium vás před uklouznutím ochrání. Barvné holínky se vyrábějí ze speciálního měkčeného, průhledného PVC, tento materiál dává holínkám lehkost. Holínky jsou navíc recyklovatelné a nepromokavé. Uvnitře vaše noha vklouzne do příjemné podšívky, která má svůj původ v Itálii a do vyjímatelné vložky Karmik.

Bervné holínky v designově odlišných provedeních - skvělý dárek pro ženy, tak obdarujte ty ze svého okolí. Pokud i vy jste ráda středem pozornosti, budou se vám hodit. Nabídka je opravdu velká a do dvou dnů se barevných holínkách můžete promenádovat.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies