Muži jsou věčné děti?

Ujišťujete se o tom pokaždé, když se váš partner opět projeví "svým" způsobem? Utahuje si z vás? Ve společnosti se chová jako gentleman, za svou sbírku angličáků by však položil život? Odhalte důvody jeho úniků do světa dětsví.
Chlapec skáče do vody

Dětinské chování u mužů

V hloubi jeho duše dřímá neposedný školák. Někdy se vám jeho uličnické chování líbí – dokonce vás vzrušuje, jindy však nemůžete vystát jeho nekonečné vysedávání u PC her nebo poletování po bytě s míčem v ruce.

Dítě si základy svého pozdějšího chování zafixuje již ve čtyřech letech. Během času se hračky mění, ale muži se chovají stále podle starého vzoru, kdy celý večer proseděli nad autodráhou.

Muži se neradi omlouvají

  • Pokud partnerovi dělá problém omlouvání, přestože chyba vznikla na jeho straně, je v tom skrytá touha po vítězství. Není důležité, jestli jde o to, který film si právě pustíte nebo o vaši budoucnost.
  • Muž je schopen dlouhý čas strádat jen proto, aby nemusel přiznat chybu – prohru. Nebojte se, dobře si všechno uvědomuje. U některých mužů jsou však slova nepřípustným řešením. Pokud vybere jakýkoli jiný způsob omluvy, vše je v pořádku.

Schopnost soustředění u mužů

  • Jestliže vy můžete při vaření číst knížku, poslouchat rádio a natáčet si vlasy, nečekejte, že tak tomu bude i u vašeho přítele. Mužský mozek funguje trochu jinak.
  • Muži se umí plně soustředit na jednu věc. Pokud právě opravuje auto, nenuťte ho prohlížet si vaše nové šaty.

Muži ve společnosti

  • Zájem Vašeho přítele o společnost neznamená, že Vás nemá rád. Důvěrné rozhovory při svíčkách nepotřebuje tak často jako vy.
  • Dělejte kompromisy.

Slovník mužů

  • Většina mužů volí slova méně citlivě než ženy. Mezi kamarády často používají výrazy, které před Vámi polykají. Nechápou je jako nadávky. Vytáčí Vás větami typu: "Mám tě rád, ty okurko"?
  • Nebuďte vytočená, vyjadřuje tak svůj důvěrný vztah k vám způsobem, který je rpo něj přirozený.

Majetnické sklony u mužů

  • Za přehnanými obavami mužů o jejich věci stojí sklon k majetnictví. Muži si své teritorium hlídají a do svých věcí nikoho nepouští.
  • Nechte tedy jeho věci být, přestože leží na místě, kde má stát váza s květinami. Jeho majetnické sklony si neberte osobně.

Přestože byste někdy ráda dala svému přerostlému dítěti pár na holou, neukvapujte se. Vztah je úžasná věc právě proto, že muž a žena jsou dvě tak odlišné bytosti. Uvědomte si, jak je okouzlující, když se váš partner při sebemenším škrábnutí změní v bezmocného pacienta. Užívejte si jeho klukovskou radost když zjistí, že vaše nová podprsenka se rozepíná zepředu.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies