Myšlenky v posteli

V posteli se odehrává mnoho příjemných okamžiků. Ale co se odehrává v hlavách? Někdy bychom se asi divili, ale trocha fantazie (sexuální) nemůže uškodit. Horší je, když se myšlenky toulají jinde.
Nahá žena zakrývající si ňadra

Myšlenky v posteli

Je pravdou, že ženám se nevíří hlavou jen erotické představy. Jaké by to bylo vědět, na co právě v daný okamžik myslí ženy a na co muži? Možná je někdy lepší nic nevědět…

Myšlenky v posteli – problém?

  • Sexuologové upozorňují, že mnoha ženám kazí sexuální prožitky myšlenky, které s erotickými představami mají jen málo společného (problémy v práci, v domácnosti, děti..).
  • Od tohoto problému nejsou ušetřeny ani vášnivé partnerské vztahy v počáteční fázi.S tím souvisí starosti začátečnic. Považuje mě za dobrou milenku? Nemyslí si, že jsem příliš odvážná? Neskončili jsme v posteli příliš brzy?
  • Problém může nastat tehdy, když nemyslíme na své prožitky a na to, jestli se nám to líbí, ale myslíme jen na uspokojení svého partnera. Myšlenky - neustálé obavy a pochybnosti (o nás samých) mohou být v posteli zničující.

Myšlenky v posteli – lepší myslet tiše..

  • Ovládají-li naši mysl praktické věci v těch nejněžnějších chvílích, asi by nebylo vhodné je ventilovat před partnerem. Protože pokud se jeden z partnerů zcela oddává vášni nečeká, že vy nebudete na stejné vlně jako on. V tomto momentě nevhodně řečená nečekaná poznámka nebo otázka zničí veškerou chuť a iluze.

Myšlenky v posteli – sexuální fantazie

  • V jisté fázi vztahu se může stereotyp rozčeřit nejrůznějšími erotickými pomůckami nebo sexuálními fantaziemi. Někoho dokáží rozdráždit představy postelových scén z filmů (např. Základní instinkt), jiný rozehraje svou vlastní fantazii.
  • Typická je tzv. třetí osoba – do milování vstupují jiné tváře a těla neznámých (nebo známých) lidí.
  • Každý má své vlastní oblíbené sexuální představy, které by třeba ve skutečnosti ani nerealizovali, přesto v danou chvíli vzrušují. Může se jednat např. o představu znásilnění, voyerství, nachytání apod.

Myšlenky v posteli – a komplexy ze vzhledu

  • Sexuologové připouštějí, že být v kůži někoho jiného, alespoň v představách, nemusí být na škodu.
  • Myšlenky, které se obírají našimi fyzickými nedostatky a týkající se naší atraktivity můžou značně ovlivnit kvalitu sexuálního života.
  • Pokud je člověk se svým vzhledem spokojen, nemusí se trápit myšlenkami na to, jak v daný okamžik vypadá.

Myšlenky v posteli – strach z odhalení

  • Ještě silnější komplexy než ze svého vzhledu mají ženy z toho, že by je mohl v intimních chvílích někdo vidět (o to více vlastní děti).
  • Naopak muže právě moment přistižení velice láká a tyto situace mnohdy záměrně vyhledávají. Proto lze milováním na veřejných prostranstvích a zakázaných místech okořenit sexuální život. Ale musí to vyhovovat oběma partnerům.
  • A jak se v intimních chvílích zbavit dotěrných myšlenek? Mluvte s partnerem o svých (hlavně erotických) pocitech. Snažte se milovat vždy, když máte chuť. Příjemný sex dokáže zahnat mnohé problémy.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies