Mýty o milostných vztazích

Musí muž udělat první krok nebo může být dominantní žena? Existují vůbec citliví muži? Otázek máte jistě spoustu. Stará pravidla vztahů jsou naštěstí za námi. Nevěra nemusí znamenat konec vztahu a říkat jen a jen pravdu? Vztahu tím zdaleka neprospějete...
Muž držící kytaru

Mýty o milostných vztazích

První krok může udělat i žena

Nejrozšířenější mýtus. Chcete získat nesmělého muže? Pak rozhodně nečekejte na jeho první krok. Ujměte se citlivě a diplomaticky iniciativy. Není důvod, proč byste nemohla zkusit zahájit "akci". Je totiž známo, že žena si vybírá muže, ne on ji - teprve projevy zájmu ze strany partnerky v muži rozpoutají seznamovací manévry.

Žena je "drsná" a partner citlivý?

Ženy touží po sexy drsňácích a muži po něžných a citlivých ženách? Není tomu tak vždy. Řada mužů touží po ženách, které se dovedou ubránit a poradit si než po křehkých citlivkách. Také chlapská silná skořápka může skrývat citlivost a zranitelnost.

Absolutní upřímnost

Pravdomluvnost a absolutní upřímnost může svazek snadno zničit. Pokud milujete, zvažujte dobře, co je a co není vhodné pro partnerovy uši. On by měl učinit totéž. Každý kdo chce žít ve spokojeném partnerském vztahu, musí se naučit s dávkou upřímnosti pracovat.

Nevěra a konec vztahu

Partneři by se měli snažit zachovávat si věrnost a ovládat své chvilkové choutky. Jednorázová epizodní nevěra za konec vztahu nestojí. V reálném životě je to s nevěrou o něco těžší, zkuste si dát čas a nedělat rychlé závěry o konci vztahu.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies