Nahraďte plastiky přírodou

Kouzlo přírodních produktů nebo chirurgický zákrok? Láká vás plastika? Před zákrokem vyzkoušejte, co všechno vám nabízí příroda.

Oko ženy s fialovými  květy

<!-- -->

Za zkoušku to stojí

Nejste se sebou spokojená? Jste rozhodnutá pro zásah plastického chirurga? Možná vám ale pořád cosi vrtá v hlavě a snažíte se najít i jiná řešení. Pochopitelně se jich pár nabízí, proto jsme pro vás připravili několik tipů, kterými se můžete inspirovat, než definitivně ulehnete na operační stůl. Výsledkem budete překvapena, ale musíte pro to něco udělat i vy.

Přírodní kosmetiku, která se věnuje především vyhlazování vrásek a odstranění celulitidy, můžete vyzkoušet jako první. Dále se podívejte po některých produktech, které vám stáhnou póry, dočasně zvětší rty a na nějakou chvíli zpevní a zvětší vaše poprsí. Budete-li se nějakou chvíli věnovat pouze sobě a svému tělu, zjistíte, že žádnou plastiku nepotřebujete.

Plnější rty

Plné rty jako Angelina Jolie mít bez zásahu lékaře nebudete, nicméně alespoň dočasně si můžete vychutnat citelně i viditelně plnější rty. Podívejte se po rtěnce nebo lesku na rty se zvětšujícím efektem, pár hodin se budete cítit skvěle.

Krásná bez hlubokých vrásek

Pleť stárne každou minutou a nejvíce to pocítíte po třicátém roce života. Kůže ztrácí svoji elastičnost a nastupuje období, které je víceméně nevyhnutelné. Období tvorby hlubších vrásek lze ale oddálit a současné vrásky lze vyhladit i bez návštěvy kliniky. Vybírejte přírodní krémy proti vráskám, které obsahují avokádo, olivový a broskvový olej (ty mají významný podíl na vyhlazování vrásek).

Pevnější a větší poprsí

Méně známá metoda, která pomůže ženám zvětšit poprsí, je masáž kakaovým máslem. Masáž se provádí rozpuštěným máslem směrem od pasu nahoru přes prsní žlázy každý den nejméně dvacet minut. Během dvou měsíců je zvětšení znatelné, ale není trvalé. Masáže se provádí nejméně tři měsíce a po dvou měsících pauzy následují opět tři měsíce masáží. Při ní můžete využít svého partnera, který se úkolu jistě rád ujme.

Tak vidíte, i bez zásahu chirurga lze po nějaké době docílit požadovaných změn. Chce to jen maličko trpělivosti a především spoustu optimismu. Každá žena může vypadat perfektně, mít pěkné a pevné tělo. Podívejte se na sportovkyně, které díky cvičení nepotřebují žádné odstranění celulitidy ani odsávání tuku z hýždí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies