Náhražky masa

Mnoho lidí si v současné době uvědomuje, že o své zdraví je nutné se starat, proto se snaží konzumovat co nejvíce pokrmů, které tělu prospívají. Na našem trhu lze najít mnoho výrobků, které maso chuťově nahradí a jsou prospěšné zdraví.
Plátky masa na grilu

Klaso

Klaso je výrobek, jehož základní surovinou je obilná bílkovina. Neobsahuje cholesterol, má velmi nízký obsah tuků a navíc obsahuje vlákninu. Produkty z klasa jsou velmi vhodné pro diabetiky, sportovce, pro lidi s kardiovaskulárním onemocněním či vysokým krevním tlakem.

Seitan

Seitan je rostlinná bílkovina z pšeničné mouky. Připravuje se vymytím škrobu, který se vaří ve vodě s mořskými řasami, zeleninou, kořením a sójovou omáčkou. Obsahuje bílkoviny, vitamíny i minerály.

Robi maso

Robi maso obsahuje pšeničnou a rýžovou bílkovinu, obilné klíčky, vodu, červenou řepu a sůl. Maso nahrazuje ve všech klasických pokrmech, které z něj připravujeme. Upravuje se stejným způsobem jako klasické maso, akorát doba přípravy je kratší. Díky svému složení slouží k prevenci onemocnění srdce a cév.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies