Nákup školních potřeb

Brzy nás zase čeká čas nákoupit školní potřeby. Možná bude lepší si tuto povinnost odbýt už před prázdninami, než pak všechno shánět narychlo. Internetový obchod Activacek.cz je plně zásoben aktovkami, penály, sešity, tužkami, barvami a dalšími potřebnými věcmi, tak nezbývá než vyrazit na jeho stránky.

Aktovka s pouzdrem a pytlíkem na papuče

Co všechno nejen do první třídy nakoupit?

S největší pravděpodobností jste při zápisu do první třídy dostali seznam potřeb, které prvňáček bude potřebovat. Pokud jste seznam neobdrželi, nakupte školní aktovku nebo batoh, plně vybavený penál (pastelky, guma, pera, nůžky, ořezávátko), dejte přednost jednoduchému penálu před skládanými. Skládaný penál zabírá zbytečně moc místa a je těžký. Dále pořiďte věci na tělesnou výchovu a přezůvky. Ostatní pomůcky by žáci měli dostat z dotace ministerstva školství.

Aktovku nebo batoh?

Výrobci vědí na koho se při výrobě batohů a aktovek zaměřit. Dnes děti sotva půjdou do školy bez svého oblíbeného hrdiny nebo pohádkové postavy na zádech. Tyto pohádkové postavy požadují tedy hlavně menší děti, obrázky pro ně znamenají zpestření školních dnů. Hitem je stále aktovka s Medvídkem Pú, pro kluky motivy s auty a pro holky princezny či Hello Kitty. Starší děvčata pak touží po batohu s postavou Hannah Montana, kluci po postavách z filmu Avatar. Školní aktovka vás z celé výbavy bude stát nejvíce peněz, ale tato investice se vyplatí. Vyberte kvalitní aktovku, měla být anatomicky tvarovaná a mít co nejnižší hmotnost, reflexní prvky a nastavitelné popruhy. Activacek. cz nabízí aktovky a batohy s nejrůznějšími motivy.

Psací potřeby

Pokud není penál vybaven pastelkami, vyberte pastelky nelámavé, trojhranné lépe se drží v ruce. Také tužky vybírejte trojhranné a podle tvrdosti. Do penálu dále patří ořezávátko, guma, pravítko, nůžky s kulatou špičkou a pero.

Co do výtvarné výchovy?

K základní výbavě do výtvarné výchovy patří vodové a temperové barvy, voskové pastelky, štětce, kelímek na vodu, zástěra, lepidlo, barevné papíry, někdy školy požadují také plastelínu a křídy. Všechny věci se obvykle ukládají do kufříku. Děti aspoň mají přehled co je jejich a co spolužáků.

Další potřebné věci do školy

Kupte také obaly na sešity a učebnice, ale počkejte až budete vědět kolik obalů a jaké velikosti budete potřebovat. Dítě do školy potřebuje přezůvky, při výběru berte ohled hlavně na jejich funkčnost. Na přenášení přezůvek pořiďte pytlík na přezůvky. Cena za cvičební úbor je individuální, záleží na vašem výběru.

Při nákupu pomůcek se snažte co nejvíce respektovat výběr dítěte, především co se týče obrázků na aktovce, penálů a desek, dítěti tak uděláte velkou radost.

Vyzkoušejte internetový obchod Activacek.cz, který nabízí kvalitní výtvarné a školní potřeby a staví i na skvělé kvalitě služeb (vše skladem, expedice nejpozději do druhého pracovního dne, dárky k objednávce).

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies