Nálepky na nehty – konec lakování!

Nebaví vás už lakování a následné čekání na to, až lak na nehtech uschne? Také už čekat nemusíte! Stačí koupit si tzv. Minx – nálepovací lak na nehty.

Ruka s nálepkami na nehty

Minx – nehtová mánie

Tzv. Minx, polymerové nálepky na nehty, jsou absolutním hitem mezi celebritami. Díky nim můžete mít každý den jiné drápky – a měnit můžete nejen barvy, ale i vzory! A že máte z čeho vybírat! Zvířecí motivy, puntíky, kostky, ale i obrázky přírody nebo drsnější motivy (nehty s lebkou či obrázkem hřbitova), zkrátka více než stovka motivů vám umožní sladit barvu nehtů s vaším outfitem, imagí či náladou. Některé typy těchto nehtových nálepek dokonce umožňují vytvořit si vlastní návrh, takže můžete být vskutku originální.

Kdo miluje Minx

Minx v současnosti nosí snad všechny světové celebrity. Jejich největšími fanynkami jsou Victoria Beckham, Megan Fox, Christina Aguillara, Rihanna, Beyoncé, Lady GaGa. Zvláště oblíbené jsou u celebrit kovové odlesky – dojem kovu je opravdu autentický. S klasickým lakem na nehty takového efektu nikdy nedosáhnete! Minxy zařadili do svých přehlídek dokonce i mnozí světoví návrháři a sami také některé vzory navrhují.

Jak se nosí nálepky Minx

Minx se nosí vážně skvěle. Drží perfektně, takže je nemusíte pořád kontrolovat a ani aplikace není nijak náročná. Nejdříve s pomocí odlakovače zbavíte nehty laku a nečistot, potom nálepky Minx pod termolampou nebo za pomocí fénu nahřejte – lepidlo se uvolní, nálepky změknou a jsou snadno tvarovatelné. Pak je jednoduše položíte na nehty a speciálním pilníkem dotvarujete.

Použité lepidlo je šetrné k životnímu prostředí i k vaším nehtům takže si poté, co se začne nálepka odlupovat, můžete v klidu dopřát nové Minxy.

Kde a za kolik je seženete

Nálepky nejsou zatím u nás dostupné v kamenných obchodech, můžete je ale snadno sehnat po Internetu (např. na www.minxnails.com). Bohatá sada různých barev a vzorů vás vyjde na 40 dolarů.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies