Naplánujte si Vánoce již nyní

Nechcete-li se těsně před Vánoci stresovat s vánočním úklidem, nákupem a balením dárků či pečením cukroví, začněte plánovat vše potřebné již nyní! Jen tak se vyhnete tomu, že se budete snažit vše dohnat na poslední chvíli, místo toho, abyste si užívala klid a pohodu v rodinném kruhu.

Vánoční věnec s baňkami a svíčkou

Do vánočního úklidu zapojte celou rodinu

Tradiční vánoční úklid je noční můrou mnoha hospodyněk. Nechcete-li sama trávit dlouhé hodiny uklízením všech viditelných i neviditelných koutů domácnosti, rozdělte úklid mezi

rodinné příslušníky. Děti zvládnout utřít prach i uklidit poházené věci, manžel zase může vysát a umýt okna. Vánoční úklid bude během chvilky hotový a každý na něm bude mít svůj podíl. Čas, který díky tomu ušetříte, můžete společně strávit u příjemnějších věcí.

Pracujete a nemáte dostatek času na úklid? Můžete využít služeb úklidových firem, které se o úklid domácnosti postarají. Cena je závislá na rozsahu požadovaných prací.

Nákup dárků nenechávejte na poslední chvíli

Ať chceme, nebo ne, vánoční dárky k Vánocům patří. Nevíte-li jakým dárkem své blízké obdarovat, přečtěte si níže uvedené články, kde naleznete mnoho inspirací. Chcete-li ušetřit čas, který byste strávila sháněním dárků v nákupních centrech, které jsou v předvánočním období přeplněné lidmi, nakupte je v pohodlí domova pomocí internetu. Je mnoho e-shopů, nabízejících tradiční i netradiční dárky za velmi příznivé ceny. Nyní je ideální doba na jejich nákup. Do týdne je máte doma, budete tak mít dostatek času na jejich zabalení.

Zorganizujte si pečení vánoční cukroví

Vhodným obdobím na pečení vánočního cukroví je začátek prosince. V tu dobu pečte tradiční druhy cukroví, jako jsou například perníčky, linecké cukroví a nebo vanilkové rohlíčky. Budou mít dostatek času na rozležení. Týden před Vánocemi se pusťte do nepečených druhů a zdobení vánočního cukroví. Vánočku pečte den před Štědrým dnem, aby byla čerstvá.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies