Naučte se milovat sama sebe!

Naučit se milovat sebe sama dělá mnohým problémy. Zejména pak ženám, které mnohem častěji vnímají své nedostatky a mají sklon se podceňovat. Ovšem milovat sebe sama je velmi důležité, protože naučíme-li se to, teprve poté můžeme skutečně začít milovat a respektovat ty druhé.

Smějící se žena

Přestaňte myslet na minulost

Přestaňte si vyčítat, co jste v minulosti udělala špatně i to, co jste chtěla udělat, ale nakonec jste neudělala. Minulost je minulost, na té již nic nezměníte a proto ji hoďte za hlavu a začněte žít přítomností a těšte se na budoucnost. Stanovte si reálné cíle a udělejte vše pro to, abyste jich skutečně dosáhla.

Odpusťte těm, co vám ublížili

Odpusťte těm, co vám ublížili. Nemáme tím na mysli, abyste za všemi, co vám kdy v životě ublížili chodila a nebo jim telefonovala. Důležité je, abyste těmto lidem odpustila ve svém nitru. Nikdo není zlý už odmala a to, že je člověk schopen ublížit druhému, je důsledkem nesprávné výchovy, špatně nastavených životních hodnot či špatných životních zkušeností. Odprosťte se proto od zášti a raději myslete na příjemné věci.

To, jak vypadáme, je odrazem naší mysli

To, jak vypadáme, jak mluvíme, jak se oblékáme a nebo o sebe celkově dbáme, je odrazem naší mysli. Chcete-li se cítit lépe po psychické stránce, začněte o sebe více pečovat. Kupte si například něco pěkného na sebe, dopřejte si masáž, změňte účes a nebo si zajděte na manikúru…

Trápí vás trochu větší bříško, zadeček nebo silnější stehna? Takové „maličkosti“ můžete snadno napravit. Změňte jídelníček a přidejte do týdenního harmonogramu více pohybu. Je důležité milovat sebe sama a zbytečně se nestresovat zbytečnostmi. Docílíte tak toho, že se budete cítit psychicky mnohem lépe, a navíc také lépe vypadat!

Každý má šanci být šťastný a zaleží pouze a jen na něm, zda-li je ochoten vyjít štěstí vstříc a nebo nechá své štěstí uniknout tím, že nic neudělá.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies