Navštivte Františkovy Lázně

Máte pocit, že je toho na vás už moc? Co si zajet do lázní a dopřát si trochu zaslouženého odpočinku, přidat k tomu nějakou lázeňskou proceduru a vrátit se zase plní síly do běžného života? Zajeďte si do Františkových Lázní, tady ye vám bude líbit. 

Žena opírající se o okraj bazénu

Proč Františkovy LázněFrantiškovy lázně

Protože jde o světově proslulé lázeňské město, které určitě za návstěvu stojí. Františkovy Lázně byly založeny už v roce 1793 jako ves císaře Františka Josefa I. Díky zeleni a parkům, které se zde nacházejí jsou Františkovy Lázně označovány jako "Zelená perla Chebska". Léčivé účinky, které tyto lázně poskytují využívali lidé jako Ludvig van Beethowen, Johann Strauss či Alfred Nobel. Z našich známých osobnistí sem jezdila Božena Němcová,  Jan Neruda a František Palacký se svou manželkou.

Co se tady léčí

Františkovy Lázně navštěvují ženy z celé Evropy, protože se zde léčí především ženské choroby. Pokud chcete otěhotnět neváhejte a vydejte se na výlet do Františkových Lázní, jejich symbolem je totiž socha malého chlapce Františka. Legenda praví, že žena, která se dotkne palce jeho pravé nohy, otěhotní. 

Kromě léčbya popíjení minerálních pramenů, si můžete užívat a plnými doušky využívat volný čas. Projděte se po parcích, po kolonádě, zajděte na něco dobrého do vyhlášené cukrárny. Raději to máte více aktivní To nebude problém, nabízí se cykloturistika nebo plavání v aquaparku s venkovním bazénem. A pozor ve Františkových Lázních se nebudou nudit ani golfisté. V blízkosti je osmnácti jamkové hřiště "Golf Club".

lázeňský dům LunaUbytování v Luně

Pěkné ubytování vám poskytne lázeňský dům Luna, ten je umístěn přímo k krásném centru Františkových Lázní. Všechny tři budovy lázeňského domu Luna se nachazjí přmo na kolonádě. Pro samotáře jsou k dipozici jednolůžkové pokoje, pro zamilované dvojice soukromí ve dvoulůžkovém pokoji. Pokud patříte mezi náročnější hosty, padne vám do oka prostorný apartmán. 

Balneocentrum je nově zrekonstruované, takže se můžete těšit na velic příjemnou relaxaci a léčbu srdce a cév, léčbu pohybového aparátu, dýchacích cest, metabolických a gynekologických onemocnění. Co vám tedy pracovníci poskytnou Slatinné zábaly, plynové injekce, pitnou kůru, inhalaci, uhličité, perličkové a vířivé koupele. Samozřejmostí jsou také nejrůznější masáže. LUNA Františkovy Lázně, určitě stojí za návštěvu.

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies