Nebojte se mluvit při sexu!

Stydíte se při sexu hlasitěji projevit, a tak si raději koušete ret a tiše supíte? Chyba! Muži vzdychání a žhavé řeči milují! Víme, jak překonat rozpaky a naučit se zacházet s tou nejsilnější zbraní - svým vlastním hlasem!

Žena ležící na posteli

Mluvení při sexu – 3 kroky k překonání rozpaků

Až 30% českých žen při milování raději mlčí. Důvody jsou různé – obavy, že bude jejich vzdychání působit směšně, nízké sebevědomí, strach z reakce partnera. Drtivá většina mužů je přitom šťastná, když se partnerka při sexu hlasově projevuje. Je to pro ně znamení, že se jí sex s nimi líbí.

Přesvědčit se o tom můžete sama. Dejte si do příští milostné štace závazek, že několikrát alespoň mírně vzdechnete. Jakmile se přesvědčíte, že není partnerova reakce negativní, budete mít více odvahy se na dalším setkání vašich těl odvázat ještě více. Zkuste přitvrdit. Ve chvílích vzrušení se uvolněte a klidně svému hlasu přidejte „volume“. Uvidíte, že se váš partner rozsvítí jako vánoční stromeček a bude se snažit vás uspokojit ještě víc.

Posledním vaším úkolem bude slovní projev. Začněte jednoduchými „ach“ nebo „ano“ a pokračujte povzbuzujícími „To je nádhera!“, „To se mi líbí.“ nebo „Ještě! Nepřestávej!“. Jakmile překonáte komunikační bariéru, nebudete se bát partnera navést přesně tam, kam potřebujete („Více doleva, jemněji, ano, to je ono!“), což je nejspolehlivější cesta k dokonalému sexu završenému orgasmem!

Pamatujte, že muž neumí číst vaše myšlenky a pokud jim na rovinu říkáte, co se vám líbí, je to pro ně obrovská pomoc. Důležité je také uvědomit si, že muže nevzrušuje pouze vaše tělo, ale i váš hlas – ten totiž působí na hlavního dirigenta celé milostné scény – jeho mozek!

Lekce pro pokročilé: Vyprávění sexuálních fantazií

„Nejdříve si tě svléknu, pak tě budu líbat na ústa a rukama hladit tvůj penis. Přivážu ti ruce k posteli a budu si s tebou dělat co chci.“ Věřte, že každému chlapovi se po takových slovech rozjede fantazie na plné obrátky. Svému partnerovi můžete vyprávět, jak si představujete ideální sex, o čem se vám včera v noci zdálo (byl-li sen erotického rázu) nebo si vyberte oblíbenou erotickou scénu z filmu. Netroufáte si? Vyjádřete své myšlenky písemně, třeba SMSkou.

Lekce pro postelové bohyně: Peprné hlášky

Názvy intimních partií i příkaz „Miluj mě“ má spoustu peprnějších variant a věřte, že ačkoliv je váš muž jinak slušný člověk, při sexu dokáže i jediné sprosté slůvko zapůsobit jako rozbuška. Existují ale také věty, nad kterými muži úpí blahem, ačkoliv neobsahují jediné neslušné slůvko. Například: „Mám z tebe úplně mokré kalhotky“, „Bože, ten je krásně tvrdý.“ nebo „Pojď už, chci tě cítit uvnitř.“ (ideálně v tomto pořadí).

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.3 Počet: 4 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies