Nechci zhubnout, chci přibrat!

Všude se objevují rady, jak zhubnout. Všemožné diety, tablety či koktejly na hubnutí, cvičení a tipy jak se zbavit kil navíc. Ale na ty, co mají opačný problém se trochu zapomíná.

Čokoládové cereálie v misce polívané mlékem

Patříte mezi šťastlivce, kteří mohou sníst cokoliv, nemít v podstatě žádný pohyb, a přesto nepřiberou? Určitě slýcháváte jak vám to lidé závidí, že máte tento dar.
Ale vy máte jiný pohled, nelíbí se vám ty vystouplé kosti a přecejen toužíte po pár kilech? Poradíme vám, jak kvalitně zvýšit váhu - ne moc rychle, ale s výsledky.

Chcete přibrat? Jděte na to správně

Máte rychlý metabolismus, který všechnu potravu dobře a efektivně spálí. Nesnažte se přibrat rychle s pomocí potravin bohatých na energii. Dbejte na kvalitní stravu.

Základ úspěchu

Základem úspěchu je jíst pravidelně, udělat si na jídlo čas a nevynechávat jednotlivá hlavní jídla. Zařaďte do jídelníčku více svačin a potravu konzumujte po celý den.
Volte potraviny bohaté na semínka, ořechy, mandle a jiné hodnotné potraviny. Dostanete do těla bohatý zdroj nenasycených mastných kyselin a vápníku.
Když chcete přibrat, jsou pro vás vhodné i tučné jogurty, sýry a potraviny bohaté na rostlinné oleje. Můžete si ve větším množství dovolit sušené ovoce, musli směsi s oříšky (zdroj kvalitních vysokohodnotných sacharidů).
Bez obav si dopřejte kvalitní čokoládu, smetanu - jednoduše všechno to, co mají obézní lidé zakázáno.

Super Size Me - znáte to?

Film "Vykrm mě" - dokument z roku 2004 odpovídá na otázku, jak se skutečně podepíše pravidelná konzumace fast food stravy na postavě a zdraví. Mladý a zdravý muž Morgan Spurlock, autor snímku, podnikl sám na sobě téměř nehumánní pokus a celý měsíc se stravoval jen ve fast food restauracích.
Jde o výpověď současného životního stylu, film získal spoustu festivalových ocenění.

Chcete přibrat a kouříte?

Zkuste přestat. V průměru přibere těžký kuřák kolem pěti kilogramů. U některých jsou to tři kilogramy už v prvním týdnu, kdy se rozhodli nekouřit.

Ať už vyzkoušíte cokoliv, chce to trpělivost. Stejně jako u hubnutí, musíte tělo na změnu připravit. Chce to čas než se přizpůsobí a bude dělat to, co po něm žádáte. I u přibírání platí - nespěchat a nic dopředu nevzdávat!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies