Nedaří se vám zhubnout?

Kolikrát už jste se sami pokoušeli hubnout a na čem celá cesta za štíhlou postavou a spokojeností ztroskotala? Nebyla to náhodou slabá vůle nebo nepříjemný jojo efekt? V případě, že nezvládáte hubnutí sami, nechte si poradit a naučte se jak se správně stravovat a zároveň se nechte motivovat k účinnému hubnutí. Kde vám pomohou? Navštivte jednu z klientských poboček NATURHOUSE.

Salátové listy s nakrájenými rajčaty v misce

Zkušený dietolog poradí

V případě, že chcete s hubnutím pomoci a váš cíl je zhubnout správným způsobem a trvale je NATURHOUSE správnou volbou. Na co se můžete těšit? Navštívíte jedno z 65 příjemných dietetických center, kde na vás bude čekat příjemný profesionální personál, který vás v tom určitě nenechá. Výsledek samozřejmě nemůžete očekávat hned, připravte se na běh na delší trať, ale s výsledkem určitě budete spokojeni. Už za pár týdnů uvidíte první výsledky.

Individuální přístup

Nemusíte se bát, že dostanete seznam potravin, které vám budou zakázány a naopak potraviny, které budete muset bezpodmínečně konzumovat, aby šla kila dolů. Takto to nefunguje. Každý jsme jiný a také pro každého z nás je jiná cesta ke štíhlému tělu, proto pro vás bude připraven jídelníček na hubnutí zdarma. Vše začne tak, že vás výživový poradce změří, zváží, vyslechne vás ohledně vašeho dosavadního životního stylu a stravování. Na základě této anamnézy se může pustit do sestavení jídelníčku na míru. Nebudou opomíjeny ani vaše chutě.

Sestavení jídelníčku

Cítíte se unavení, malátní, bez energie a lámete si hlavu čím to asi může být? Je docela pravděpodobné, že se pouze špatně stravujete. Možná vám něco schází nebo naopak přebývá. V takovém případě netrapte své tělo a svěřte se do rukou odborníka. Sestavení jídelníčku není rozhodně jednoduchá věc a proč? Každý z nás funguje úplně jinak, každý máme jiný energetický výdej spojený s fyzickou a psychickou zátěží. Výživový poradce je schopen sestavit jídelníček přímo na míru s ohledem na váš zdravotní stav, na to co vám chutná a na to, jak fungujete celkově. Možná bude stačit jen trochu upravit stravování a kila půjdou dolů. Když přidáte aspoň trochu pohybu, bude výsledek ještě lepší a rychlejší. Postupem času bude samozřejmě nutné upravit jídelníček aktuálním potřebám vašeho těla, aby hubnutí bylo opravdu efektivní.

Už nehledejte žádné další výmluvy proč zrovna vám hubnout nejde. Když se bude chtít půjde to i vám.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.9 Počet: 7 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies