Neinvazivní liposukce – zhubněte bez skalpelu!

Liposukce byla ještě donedávna jediným způsobem, jak se během chvíle zbavit nadbytečné tukové tkáně. Dnes ale existuje i neinvazivní forma liposukce, tedy bez operativního zásahu – a výsledky jsou srovnatelné!

Ženské bříško v černých plavkách

Co je a jak funguje neinvazivní liposukce

Neinvazivní liposukce je metoda odstranění tukové tkáně cílenými ultrazvukovými vlnami, jenž působí na tukové buňky do hloubky 1 až 2 cm pod kožním povrchem. Speciálním přístrojem se problémové partie v podstatě masírují, tukové buňky se uvolňují a dostávají do krevního oběhu. Tělo uvolněný tuk v následujících dvou až třech týdnech spotřebovává jako zdroj energie pro látkovou výměnu. Po tuto dobu je také nutné omezit jídla s vysokým obsahem tuku a aby se tuk skutečně spotřeboval, dodržuje se lehká tělesná zátěž. V případě, že se chce klient zbavit silnější vrstvy tuku, je třeba, aby se dostavil na zákrok opakovaně.

Ultrazvukem proti problémovým partiím

Neinvazivní (též ultrazvuková nebo kavitační) liposukce se využívá především k odstranění tuku v problémových partiích jako je břicho, boky, stehna nebo zadeček, lze ji ale použít i na méně žádané oblasti jako je podbradek, kolena nebo třeba ruce.

Výhody neinvazivní liposukce

Je šetrná a bezbolestná

Invazivní liposukce není zákrok operativní, nepoužívá se tedy při něm skalpel, odpadává potřeba podávání anestetik a potřeba hospitalizace. Kožní, nervová i svalová tkáň zůstává nedotčená. Nehrozí vám žádné jizvy, modřiny nebo pooperační bolesti.

Výsledky jsou patrné na první pohled

Již po třech týdnech od zákroku zaznamenáte úbytek minimálně dvou, v některých případech ale až pěticentimetrové vrstvy tuku.

Je rychlá

Jedna „návštěva“ trvá 30 až 60 minut, v závislosti na rozsahu ošetřovaných partií. Bezprostředně po zákroku můžete jít domů a pokračovat ve svých běžných činnostech.

Trvalý efekt

Pokud budete po zákroku dodržovat stanovené podmínky (strava, pohyb), odstranění tukových zásob bude trvalé.

Odstraňuje celulitidu a vypíná pokožku

Neinvazivní liposukce má velmi příjemné vedlejší účinky – přispívá ke zmírnění projevů celulitidy a strií a vypíná ochablou pokožku. V případě klasické liposukce se pacienti nejvíce potýkají právě s problémem povislé a přebytečné kůže – ne každému se kůže po odstranění tuku patřičně zatáhne.

To nejdůležitější nakonec – neinvazivní liposukce a cena

Cena za jeden zákrok se samozřejmě liší v závislosti na druhu a rozsahu ošetřované partie. Například za ošetření boků či bříška zaplatíte okolo 2 500 Kč, v případě klasické liposukce byste ale zaplatili až desetkrát tolik!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies