Nejdražší hotely světa

Až vyhrajete ve Sportce a nebudete vědět, co s penězi, můžete je utratit v některých z nejdražších hotelů světa.

Burj Al Arab hotel v Dubaji

Mardan Palace v Turecku

Hotel Mardan Palace se nachází se v luxusním letovisku Antalaya, kde byl pro hotelové hosty dovezen ten nejjemnější bílý písek z Egypta. Pokoje jsou zdobené zlatem a italským mramorem. Otevíracího večírku se zúčastnily i takové celebrity jako je Richard Gere, Sharon Stone nebo Paris Histon. Za noc v Mardan Palace zaplatíte okolo 300 000 Kč.

Hotel President Wilson

Jeden z nejluxusnějších evropských hotelů se nachází ve Švýcarsku. Stojí na břehu Ženevského jezera, takže zajišťuje nádherný výhled. Z prezidentského apartmá se můžete kochat dokonce i pohledem na nejvyšší evropskou horu Mont Blanc - zaplatíte ale cca 660 000 na noc.

Hotel Martinez v Cannes

Do Cannes přijíždí na filmový festival každoročně spousta celebrit. Ty nejbohatší si pokoje v hotelu Martinez musí rezervovat i několik týdnů předem – taková je po nich poptávka. Za 715 000 Kč na noc získáte apartmá se dvěmi ložnicemi, obývacím pokojem, jídelnou, dvěmi koupelnami s vířivkou, saunou a terasou.

Atlantis Bahamy

Na ostrově Paradise na Bahamách se nachází hotel, který je doslova centrem zábavy. Najdete v něm umělé vodopády, fontány, skluzavky, kopie starodávných chrámů, spoustu obchodů, tělocvičen a zábavných klubů. Apartmán má deset pokojů a zaplatíte za něj půl miliónu korun.

Dubaj – ráj luxusních hotelů

Hotel Atlantis

Největší síť luxusních hotelů se nachází ve Spojených arabských emirátech, konkrétně pak především v Dubaji. Například za pokoj v hotelu Atlantis zaplatíte za noc okolo půl milionu korun českých. Stavbu tvoří dvě věže spojené mostem. Ostrov, na kterém hotel stojí, byl vybudován uměle. Kromě exkluzivně vybavených pokojů tu na vás čekají obrovská akvária, akvapark, masážní salóny, řada restaurací a soukromá pláž, na které si můžete zaplavat s delfíny.

Burj Al Arab

Přes tři sta metrů vysoká stavba připomíná plachetnici a je v Guinnessově knize rekordů zapsána jako nejluxusnější hotel na světě. Kuriózní je také přistávací plocha pro vrtulníky a restaurace postavená tak, aby měli návštěvníci pocit, že visí ve vzduchu. Hosté si mohou vybrat, zda chtějí být přivezeni lodí, helikoptérou nebo Rolls-Roycem (jinak to ani nejde). Cena za pokoj na dvě patra překračuje částku půl milionů korun.

Emirates Palace

S hotelem Burj Al Arab soutěží Emirates Palace. Pokoje o rozloze 680 metrů čtverečních má zdobené zlatem a mramorem, jedinému hostu slouží pět členů personálu. Samozřejmostí je také soukromá pláž. V hotelu se nachází hala, ve které se pořádají koncerty známých amerických zpěváků a kapel.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies