Nejhůře oblékané světové celebrity

I celebrity občas udělají krok vedle. Některé ale s módou válčí dlouhodobě a ke své nelibosti jsou pak ocejchovány titulem Nejhůře oblékaná celebrita roku. A vloni si módní kritici opravdu přišli na své.

Paris Hilton ležící na pohovce

Britney Spears - absolutní módní katastrofa roku 2008

S módou si Britney Spears už dlouho netyká. Ačkoliv se snaží dostát módním trendům, velmi často u ní dochází k faux pass, na kterých si pak smlsne každý paparazzi. Ačkoliv se jí v rámci snahy o návrat na hudební scénu podařilo výrazně zhubnout a posílit svou postavu, ještě pořád nevlastní takovou figuru, aby se mohla oblékala do tak miniaturních oblečků. Široká stehna, přetékající prsa – i tyto nedostatky lze šikovně zakrýt. 

 

Britney přiznává, že se svou současnou postavou není úplně spokojená. Nejvíce ale nesnáší svá prsa, kvůli kterým se nemůže vejít do svých oblíbených kostýmů. Uvažuje dokonce i o operativním zmenšení prsou.

Provokativní Jordan (Katie Price)

Ačkoliv se modelka Katie Price, známá jako Jordan, více svléká než obléká, cokoliv na sebe obleče, je většinou extravagantní nebo provokativní. Možná proto byla také zvolena jednou z nejhůře oblékaných celebrit – nutno však podotknout, že mužům se Katiin styl oblékání většinou líbí. Je potom otázkou, zda do této ankety Katie neposílaly hlasy pouze závistivé ženy.

Luxusní móda Paris Hilton

Dědička hotelového impéria Paris Hilton si může dovolit koupit prakticky cokoliv. Jenže méně je někdy více. Paris by si měla dávat pozor hlavně na neposlušná ramínka šatů nebo příliš vykrojené výstřihy. Nebo jsou vykukující bradavky dalším reklamním trikem? Ať tak či tak, také Paris byla zařazena do kategorie hůře oblékaných celebrit.

Victoria Beckham – módní patrola nebo módní pohroma?

Nejvíce rozpaků na poli módy minulý rok způsobila Victoria Beckham. Zatímco v anketách některých časopisů se dostala do první desítky nejlépe oblékaných celebrit, jinde byla zase zvolena jednou z těch hůře oblékaných. Je k zamyšlení, zda boty na vysoké podešvi, ale bez podpatku, jsou skvělým módním trhákem nebo naopak bláhovým zahráváním si se zdravím. 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies