Nejlépe oblékané světové celebrity

Ať na sebe celebrity obléknou cokoliv, přísnému oku módních kritiků se nevyhnou. Vyhlášení nejlépe oblékaných celebrit je pak dlouho očekávanou událostí roku. Kdo vyhrál tentokrát?

Kate Moss ležící na kožešině

Nejlépe oblékané dítě - Suri Cruisová

Magazín OK! letos vyhlásil anketu o nejlépe oblékané dítě Hollywoodu. S přehledem ji vyhrála teprve dvouletá dcerka Toma Cruise a Katie Holmesové. Malá Suri vypadala jako princezna už když se narodila a její maminka Katie na podtržení její krásy a nevinnosti vůbec nešetří. Obléká ji do tak známých módních značek jako je Armani nebo Versace. Katie Holmesová dokonce pro Suri několik modelů sama navrhla. Na druhém místě v anketě skončila Shiloh Brada Pitta a Angeliny Jolie.

Kate Mossová – nejlépe oblékaná žena světa

Nejlépe oblékanou ženou světa pro rok 2008 se k údivu všech stala Kate Mossová. Tři roky za sebou anketu vyhrávala Kylie Minogue, Kate se zatím rochnila v kokainových radovánkách. Nyní se módní ikona vrátila na scénu zdravá a stylovější než kdy předtím. Zanechala za sebou i takové hvězdy jako je Sienna Millerová (2. místo) nebo Scarlett Johanssonová (3. místo). Nejhůře oblékanou hvězdou byla tradičně zvolena Britney Spears.

Nejmódnější chlapík je James Bond

Nejlépe oblékaného muže každoročně volí britský časopise GQ. Titul již druhý rok po sobě získal poslední představitel Jamese Bonda Daniel Craig. Za ním se umístily hollywoodské hvězdy jako např. Daniel Day Lewis, James McAvoy nebo Jude Law.

Brad Pitt a Angelina Jolie - nejlépe oblékaný pár

V kategorii nejlépe oblékaný pár tentokrát nevyhráli manželé Victoria a David Beckhamovi – ti skončili na druhém místě. Za nimi pak následují Demi Moore s Ashtonem Kutcherem. Kdo tedy obsadil první místo? No přece ikony charitativních akcí – Brad Pitt a Angelina Jolie. Na Angelině si kritikové cení, že umí být sexy aniž by odhalovala celé tělo a vkusně se oblékala také v době těhotenství. Brad Pitt se zase nebojí experimentovat a ví, co se na oficiálních i neoficiálních událostech nosí.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies