Nejlepší a nejhorší předsevzetí do nového roku

A opět nám klepe na dveře další nový rok. Víte, jaké předsevzetí si letos dáte? Bude stejné, jako to loňské, které jste nakonec nedodrželi? Přečtěte si více o nejlepších a nejhorších novoročních předsevzetích.

Dvojice zády držící se za ruce

Silvestr 2009 se blíží

Už pouhé 3 dny zbývají do silvestrovské oslavy a příchodu Nového roku. Víte, jaký bude váš letošní silvestr? Máte předem naplánovanou oslavu s přátely někde na horách a nebo budete raději sedět doma a užívat si klidu?

Nejlepší předsevzetí do nového roku

Nový rok bez novoročních předsevzetí - to by zkrátka nebylo ono. Snad každý z nás si někdy nějaké předsevzetí dal, ale jen pouhá třetina z nás je skutečně i dodržela. Mezi nejčastější předsevzetí (s příznivým vlivem na naše tělo i duši) patří:

  • zhubnout a začít pravidelně sportovat
  • přestat kouřit
  • šetřit na dovolenou
  • najít si životního partnera

Nejhorší novoroční předsevzetí

Nejhorší novoroční předsevzetí jsou ta, u kterých předem víte, že je nedovedete ke zdárnému konci. Mohou to být běžné předsevzetí, která si dává témeř každý druhý člověk. Důležité je však si nejen předsevzetí dát, ale také mít silnou vůli k jeho splnění. Dokažte sami sobě, že na to máte.

A co si myslíte vy o novoročních předsevzetích? Diskutujte pod článkem!

Patříte také mezi ty lidi, kteří si s příchodem nového roku dávají nějaké to předsevzetí? Pokud ano, podělte se o něj s ostatními čtenáři našeho magazínu. Diskutovat můžete pod článkem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies