Nejrychlejší tipy na krásu

Chcete pro sebe udělat více, ale nemáte dost času? Tak tahle výmluva už dávno neplatí. Udělejte si čas na přečtení těchto zaručených rad a sama zjistíte, že můžete být krásná za pár minut.
Ženská tvář

Blesková dávka hydratace

Dodá vaši pleti mimořádně hodně hydratace: po sprchování osušte jen zlehka. Pak na vlhké tělo naneste olej. Tak se vodní kapky vstřebají do pleti, ta se vyhlazuje a je velmi jemná. Hodně vitamínů také obsahuje sladký mandlový olej.

Čistá tvář během minuty

Smýt nalíčené oči, vyčistit tvář a ještě ji rozjasnit tonikem. Je toho na vás až moc? Vlhké čistící ubrousky to vyřeší najednou. Nejenže odstraní líčidla, make-up i nečistota, ale zároveň vyjasní pleť. Existují i čistící ubrousky, které mají z jedné strany vrstvu pro lehký peeling.

Rychlá maska pro krásnou pleť

Jemnou dávku pěnové masky rozetřete po tváři, zavřete oči, zhluboka se nadechněte a vydýchněte. Zbytek masky si jemně vmasírujte do pokožky. Tato maska zahání únavu, oživuje a zvlhčuje pleť.

Sexy pohled

Černé linky ala 60. léta vypadají opravdu sexy. Ovšem nanášení černých tekutých linek vyžaduje dostatek času a trpělivosti. Mnohem rychlejší je, když si tmavě hnědou nebo černou tužkou na oči uděláte na víčko těsně vedle sebe malé tečky.

Plné a smyslné rty

Na vášnivé rty v žádném případě nepotřebujete botulotoxinovou injekci. Rychle toho docílíte i díky krému, který obsahuje vitamíny a kolagen. Vaše rty pak budou plné a smyslné.

Svěží růžová pleť

Chcete, aby vaše pleť vypadala svěží. Pomohou vám zdravíčka. Vezměte si velký štětec a odstín meruňky, broskve nebo růže. Abyste našla to pravé místo, tak se usmějte a tam, kde se vytvoří jamky, naneste barvu a pečlivě ji vystínujte. Nakonec naneste jemnou vrstvu na bradu, nos a spánky.

Pár minut a šediny jsou pryč

Potřebujete rychle zamaskovat šedivé vlasy? Jednoduše si je zabarvěte hnědou řasenkou, která je voděodolná. Věřte, že vydrží alespoň pro tu chvíli, kdy to velmi nutně potřebujete. Ovšem pozor, tento tip je jen pro tmavovlásky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies