Nepodceňujte parazity ve vašem těle

Vlivem moderního životního stylu, kde je tělo často oslabené stresem, nedostatkem spánku, znečištěným životním prostředím a také nevhodnými stravovacími návyky, se ke slovu dostávají parazité a doslova nás sžírají zevnitř.

Neozen

 

To se projevuje v nejrůznějších chronických bolestech, špatném spánku i trávení. Velmi často jsou vnitřní parazité příčinou naší únavy, ztráty energie, dokonce neschopnosti otěhotnět a zhubnout.  Pokud máte doma psa nebo kočku, jistě je pravidelně odčervujete. A to žijí ve velmi podobném prostředí jako my. Zkuste letos na podzim dopřát také sobě očistu těla. Není to nic složitého. Bylinné složení přírodní kúry TRIZONES, které doporučují bylinkářky ve vašem okolí, přírodním způsobem komplexně tělo vyčistí a zharmonizuje vnitřní procesy. 

 

Bolí vás klouby, máte ekzémy, trpíte alergiemi? Odstraňte příčinu

 

„To, že vnitřní parazity nevidíme, neznamená, že neexistují. Jejich působení v těle nás oslabuje, bere energii, snižuje imunitu a projevuje se bolestmi a problémy s klouby, střevy, svaly a také kůží. Do těla se dostávají třeba jen podáním ruky, jejich zárodky jsou také v jídle. Velkou náchylnost k parazitům mají lidé, kteří mají doma nějakého domácího mazlíčka,“ upozorňuje bylinkářka Veronika Horáková. Zvláště před zimou a na jaře bývá tělo nejvíce oslabeno. Proto je nyní vhodná doba na očištění těla. Řešením je zcela přírodní produkt TRIZONES, který ve třech postupných fázích zbaví tělo škodlivin a parazitů. Nejprve detoxikuje organismus, poté obnoví střevní mikroflóru, která je důležitá pro lepší vstřebávání vitamínů a živin z potravy, a ve třetí fázi pročistí lymfatický systém a zbaví tělo přebytečné vody. Obsahuje deset probiotických kultur, a patří tak k nejúčinnějším probiotikům na trhu. Vedle toho obsahuje takové bylinné složení, které působí proti parazitům ve všech vývojových stádiích, ničí tedy nejen dospělé škůdce, ale i larvy. Právě díky této kombinaci je TRIZONES jediná komplexní přírodní kúra k vyčištění těla a nastartování organismu.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 4 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies