Netradiční a adrenalinové zážitky

Jste milovníkem adrenalinu, rychlé jízdy, vzrušení nebo dáváte přednost relaxaci a pohodlí? Vyberte si zážitek přímo šitý na míru! Nechte se inspirovat zážitky speciálně pro muže, ikdyž i ženy milují zvyšující se hladinu adrenalinu. Taková plavba lodí nebo let balonem osloví určitě nejen muže.

Osoba vyskakující z letadla

jízda v motorovém člunuPro milovníky skákání

Poznat svět z ptačí perspektivy a k tomu prožít opravdu adrenalinový zážitek? Za pomoci zážitkových agentur si můžete vyzkoušet seskok padákem, tandemový seskok, klasický bungee jumping a nebo třeba bungee jumping spojený s "houpačkou". Při tandemovém seskoku letí k zemi rychlostí 200 km/h, to by bylo, aby se hladina adrenalinu nezvýšila. Po otevření padáku se ovšem můžete těšit na celkem klidné a pohodové přistání. Takže 3, 2, 1 a letíme! Jednou to zkusíte a nebudete moci přestat!

Vzhůru k nebesům!

Pro milovníky „vzdušných“ vozů bude zaručeně nejlepším dárkem vyhlídkový let. Vzneste se k nebesům větroněm, vrtulníkem či boingem a kochejte se krásou naší země. Pro opravdové milovníky adrenalinu zážitková agentura nabízí 20 až 30-ti minutové lety stíhačkou, při kterých vám adrenalin vyskočí na úplné maximum!

Zážitky pro sportovní nadšence

Pro sportovní nadšence si zážitková agentura přichystala buggykitting, kitteboarding, den lezení po skalách, odpoledne v lanovém centru, aquazorbing, lezení po ledopádech, rafting, zápasy v čokoládě, motoskijöring, golfový víkend a nebo třeba návštěvu boxera přímo u vás doma. Která sportovní aktivita se líbí právě vám? Mezi krásné sportovní zážitky můžeme počítat zážitek  vpodobě plavby lodí. Pro pány bude zajímavá divoká projížďka na vodní hladině, samozřejmě ve sportovním otevřeném motorovém člunu. 

Jízda v rychlém sporťákujízda v hummeru

Pro adrenalinuchtivé muže je ideálním dárkem jízda v luxusním a hlavně rychlém automobilu. Jízda ve Ferrari, bondovském Aston Martinu, Lamborghini, BMW či Audi doplní adrenalin do plné „nádrže“. Pro milovníky sjíždění náročného terénu bude zážitkem jízda hummerem. V hammeru překonáte i překážku o výšce 50 cm, nezastaví vás nic.

Nevíte co s penězi? Zaleťte si do vesmíru!

Neděláme si z vás legraci. Pokud máte „navíc“ necelého půl miliónu, můžete si dopřát nezapomenutelný výlet do vesmíru. Vojenskou stíhačkou MIG 31 vzlétnete do výšky 25 000 metrů, ve které již nad hlavou nevidíte modré nebe, nýbrž hluboký vesmír. Let začíná a končí v Moskvě. Veškerá potřebná povolení za vás zajistí zážitková agentura.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies