Nevěrná se ženou

Mít kromě trvalého vztahu ještě jeden tajný, milenecký, to je jasná nevěra. Co když vás ale kromě vaší drahé polovičky láká i něžnější polovina populace?

Ženy ve spodním prádle

Lákavá bisexualita

Existuje spousta žen, které kromě mužů přitahuje i stejné pohlaví. Nemusí jít přitom hned o bisexualitu, ale jen touhu po něčem novém, neznámém. Žena je něžnější, chápe vaše potřeby a ví, jak vás uspokojit.

Je možné, že jakmile jednou toto exotické ovoce ochutnáte, budete chtít ochutnávat znovu. A přestože máte třeba stálého přítele, vaše touha po ženě nevyprchá. Pak mohou nastat dvě odlišné situace – buďto příteli své choutky i záměry sdělíte a pakliže svolí, budete prožívat dva vztahy najednou (počítejte ale s tím, že většina mužů kývne jen v očekávání, že jednou svolíte k zapojení partnerky do vašich sexuálních hrátek). Anebo si i přes nevoli partnera či dokonce bez jeho vědomí své touhy splníte. Pak ale máte co do činění s nevěrou!

Může nevěra se ženou ohrozit váš vztah?

Přestože jsou lesbické scény snem mnoha mužů, jsou takoví, kterým se tato představa příčí nebo jsou k věci benevolentní, ale vztah dvou žen, zvláště je-li jedna z nich jejich přítelkyně, vnímají jako ohrožení. A vnímají tak správně! Přestože třeba berete bisexuální hrátky nezávazně, mohou nakonec váš vztah s partnerem ohrozit. Druhá žena může čím dál tím více poukazovat na negativní stránky vašeho partnera ve snaze ukrást si vás jen pro sebe. Vy byste ale měla mít na paměti, že dokonalý není nikdo a že vztah je především o toleranci. Je také možné, že si sama uvědomíte, že vztah se ženou vám dává to, co vám žádný muž dát nemůže, ale totéž platí i naopak!

Nevěra jako alarm

Pokud od vztahu s mužem neustále utíkáte k jiné ženě či ženám, je také možné, že vás choutky chtějí upozornit na to, že vám ve vztahu něco chybí. Máte pocit, že vás milování se ženou uspokojuje mnohem více? Nebo jste dokonce schopna se do ženy zamilovat? Pak je třeba se vážně zamyslet nad tím, zda vaše sexuální orientace nekráčí úplně jiným směrem, než jste si doposud myslela...

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies