Normální chlapi vymřeli

Moderní koloběh života je natolik rychlý a pestrý, že už pomalu k nám přichází trend Západu: budovat si kariéru a být dlouho sám. Být „single” může ale ovlivňovat i naši psychiku. některé žey užř kvůli kariéře ani nemají čas na hledání partnera, natož tak životního partnera. Pak se nabízí jediná pomoc online seznamka

Kreslené postavy líbajícího se páru

Fenomén „single”

Západní svět ovládá fenomén „single”. Moderní je bydlet sám, užívat si co nejdéle svobodného života, poznávat nové lidi, budovat kariéru a hlavně se na nikoho hned nevázat. Svatby, pokud se s nějakými počítá, se odsouvají až kolem třiceti let a později. Pohledy na „momentální” samotu se mohou ale lišit.

Ženy mají problém najít partnera, který po delším vztahu přestal mít chuť na intimní něžnosti, mazlení a pravidelné sexuální uspokojení. Řeší toto jen některé ženy? Nebo se otázka pravidelného sexuálního života týká většího procenta žen? Jak se seznámit s mužem, který by vyhovoval většině potřeb.... Online seznamka Avantyry.cz vyhledává protějšek dle zadaných parametrů...

pár tváří v tvářBýt sám – v čem to je pozitivní

  • V dnešní době dozrávají psychicky mladí lidé mnohem později, což je dáno také delší přípravou na budoucí povolání, pomalejším osamostatňováním a snahou poznat toho co nejvíce. Mladí lidé si často neumí představit, že první láska či delší vztah je konečnou. Přesto narůstá také počet párů, které spolu žijí „na psí knížku”.
  • Lidé, kteří jsou sami se málo vážou na jedno místo, objevuje se u nich touha cestovat, poznávat nové kultury, lidi, vzdělávat se, žít aktivně. Pravda, tohle je možné dělat i s partnerem, ale už se člověk musí také podřizovat zájmům a potřebám druhého. A takový kompromis znamená také umět slevit ze svých požadavků.
  • Lidé, kteří se usadí v rodinném životě příliš brzy, mohou mít pocit, že jim něco uteklo, že si nic neužili, a to může skončit také rozpory a rozvratem rodiny.
  • Po rozpadu delšího vztahu se také nehodí vrhnout se hned bezhlavě do dalšího.

Být „single” může být i nevýhoda

  • Nejnovější studie ukazují, že být single nemusí být až tak přínosné pro naše zdraví. Lidé, kteří jsou smějící se pár v restauracidelší dobu bez partnera mají sklony k depresím (které se s blížícím se podzimem prohlubují), k bolestem hlavy, bývají častěji unavení, a proto jsou i náchylnější k nemocem.
  • Někteří lidé se mohou také nezodpovědně stavět k životu, neumí převzít život „do svých rukou”, svobodu berou jako záminku k navazování stále nových krátkodobých vztahů.
  • Lidé si mohou také méně věřit, proto mohou odmítat bližší kontakty a tím může vznikat šrám na duši.
  • Někdy také pro samotné budování kariéry lidé zapomínají na to, že potřebují kontakt s druhými

Pokud se vám nevýhody nazamlouvají a přesto nemáte náladu ani chuť hledat partnera ve společnosti zksute jiné řešení. Tím může být seznamka Avantyry.cz. Seznamte se a zažijte vzrušující dobrodružství, jen tak na to nezapomenete. Utečte od každodenního stereotypu a zapomeňte alespoň na pár chvil na starosti. Tato seznamka vám může pomoci i pokud máte doma manžela. Váš vztah je bez problémů akorát vášeň už vyhasla? Online seznamka vám může pomoci najít partnera, který ve vás opět probudí vášeň a vy budete o to lepší manželkou vašeho muže. Samozřejmostí jsou naprosto diskrétní setkání. 

Být „single”, ale jen na chvíli

Nikdo by nakonec nechtěl zůstat sám, a tak po období samostatného hledání se a užívání si života v jednom, dochází k obratu. Člověk přece jen zjistí, že od určitého věku se výhody být „single” přece jen smazávají.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies