Nová dentální klinika na Praze 5

 

Odstěhoval se váš zubní lékař někam jinam nebo čeká stěhování vás, čí váš stomatolog ukončil praxi? Co teď? Zubní ordinace doslova praskají ve švech a opravdu není jednoduché najít ordinaci, kde stále přijímají nové pacienty včetně těch dětských. Za zmínku určitě stojí dentální klinika Kvalident. Naleznete ji na Praze 5.

Ženy v ordinaci opravují zuby ležícímu muži

Moderní technologie a kvalita

Dentální klinika Praha nabízí celé vaší rodině komplexní a kvalifikovanou péči. TJe tady také dětský zubař, takže také vaše děti se tady budou cítit jako v bavlnce, ač tomu tak většinou v zubní ordinaci není. Pacienti kliniky jsou opravdu velice spokojení, což je výsledkem používání nejmodernějších materiálů a technologií, které často ušetří mnoho bolesti a nepříjemných zážitků.zářivý úsměv

Při vstupní prohlídce vám odborníci poskytnou odbornou konzultaci a dokonce obdržíte dárek. Po prohlídce se můžete domluvit na plánu sanace, estetické rehabilitace a prevence. Plán vám tady ušijí na míru.

K diagnostice zubního kazu používají na klinice leaser, šetrné digitální snímkování a moderní metody parodontologického vyšetření. A čím se klinika může pochlubit? Jako jediná v České republice má nejnovější sofistikované zařízení americké firmy BioResearch Inc. Toto zařízení slouží k diagnostikování a léčení funkčních poruch orofaciální oblasti, zejména temporomandibulárního kloubu.

Samozřejmostí je zubní pohotovost.

kreslený zubZubní chirurgie

Všechny zákroky zubní chirurgie klinika provádí za použití moderních, bezpečných a především účinných anestetik. Pokud máte opravdu strach, nevěště hlavu. Účinek anestetik lze posílit pro pohodlí pacienta analgosedací.

Velice oblíbená i klienty a pacienty je v poslední době estetická stomatologie. Chcete mít zářivě bílý úsměv? Domluvte si konzultaci na klinice a s bělením můžete brzy začít. Vyberou pro vás tu nejvhodnější metodu.

S bolestí nepočítejte

Kdo se nebojí usednout do křesla ve stomatologické ordinaci? No moc nás asi není. Ale tady můžete bolest hodit za hlavu. Manipulaci zde provádějí v lokální anestezii, navíc vám před injekcí aplikují anestetika přímo na sliznici, takže neucítíte opravdu vůbec nic. V případě, že strach stále přetrvává, samozřejmě je možné při každém zákroku použít ještě analgosedaci. Pak se budete vracet na kliniku s úsměvem na tváři.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.5 Počet: 4 Nejlepší: 3 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies