Nová série pořadu o grilování – Šéf na grilu je tady!

Všichni máme grily v pohotovosti na zahradě nebo alespoň na balkóně, pokud je to možné. Kromě grilovací sezóny jsme se také dočkali druhé série zábavného pořadu o grilováni – Šéf na grilu, v hlavní roli se Zdeňkem Pohlreichem. Inspirovat se můžete na TV Prima od 21. května.

Houby se zeleninou napíchnuté na špejli

Čarováni s Weberem

Mistr grilu Zdeněk Pohlerich si potrpí nejen na kvalitních surovinách, ale také na kvalitních pomůckách do kuchyně, asi sem můžeme počítat i grily. Kvalitu skrývá značka Weber. Zdeněk jistě dobře ví, proč si grily Weber vybral pro tento pořad.

Česká špička

Zdeněk Pohlreich samozřejmě mezi českou kuchařskou špičku patří. Těší se velké oblibě nejen díky svému kuchyňskému umění, ale také díky svých osobitých hlášek. O jeho speciální výroky nebudete ochuzeni ani v pořadu Šéf na grilu. Máme se na co těšit!

Grilování – česká tradice?

Grilujeme stále častěji, dokonce už i v panelácích lidé grily používají. Možná radostných gril párty s novou sérií pořadu ještě přibyde. Proč Zdeňka v akci sledovat? Odhalí vám nové grilovací techniky, poskytne spoustu užitečných rad. Svým vlastním způsobenm vás donutí grilovat i něco jiného, než je maso kuřecí a vepřové. A hlavně, všechno chutná skvěle!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies