Nové dietní triky

Věděli jste, že denní světlo způsobuje menší chuť na sladké nebo že při nedostatku spánku budete mít častěji záchvaty hladu? Pak čtěte dále, jakými triky ještě můžete vyzrát nad svým bochánkem na bříšku.

Rozmotaný krejčovský metr

Nedostatek spánku

Tělo při nedostatku spánku produkuje větší množství kortizolu a ghrelinu. Výsledkem jsou záchvaty vlčího hladu.

Vysedávání u televize

Akční filmy a detektivky stresují naše tělo. Zvyšuje se produkce hormonu kortizolu a zpomaluje se odbourávání tuků. Více než dvouhodinové vysedávání u televize neprospívá vašemu tělu.

Denní světlo

způsobuje menší chuť na sladké. Vyrážejte častěji na sluníčko nebo vyměňte žárovky za takové, které jsou co nejvíce podobné dennímu světlu.

 

Naslouchejte svému tělu!

Pokud vám po snědení určité potravy není dobře, ačkoliv jde třeba o zdravé jablko, raději jeho konzumaci vynechejte.

 

 

Detoxikujte organismus

Žijeme v době znečištěného životního prostředí, chemicky upravovaných potravin, v době permanentního stresu. To vše je příčinou existence toxinů v našem organismu, které zpomalují metabolismus a vyvolávají řadu nemocí. Pomocí detoxikace se můžete těchto jedů zbavit a vrátit mu schopnost spalovat tuky.

 

 

Detoxikace s Hollywood Mineral Fit Slim®

Ne zrovna nejrozumnějším způsobem detoxikace organismu jsou detoxikační prostředky na chemické bázi. Ne, že by nedokázaly toxiny odstranit, ale zatímco odstraní jeden druh jedovatých látek, další druh do organismu zanesou (chemie). Vhodnější je proto vybírat produkty na přírodní bázi jako je například Hollywood Mineral Fit Slim.

 

Hubnutí s Hollywood Mineral Fit Slim® pomáhá zajistit

  • Zdravé hubnutí do 5 kg měsíčně
  • Snížení pocitu hladu
  • Komplex důležitých látek podporujících hubnutí
  • Možnost dlouhodobého užívání

CHARAKTERISTIKA Hollywood Mineral Fit Slim®

Tekutý koncentrát z látek přírodního původu, rostlinných výtažků, minerálních a stopových prvků, který příznivě podporuje metabolismus při detoxikaci a při hubnutí. Má charakteristicky slanou chuť a vůni moře, která je způsobená minerály s naprostou absencí cukru nebo umělých sladidel. Hollywood Mineral Fit Slim®, je určen pro osoby s nadváhou a s potřebou očisty organizmu. Hollywood Mineral Fit Slim® je velmi dobře snášen a je vhodný i pro diabetiky.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies