Nové trendy v obuvi

Crocs, boty na klínku, letní kozačky nebo kotníkové boty jsou letos miláčky mezi obuví. Některé se hřály na módním výsluní už dříve, tentokrát se ale nosí jinak.

Různá obuv pro ženy

Crocs – nepraktičtější boty na světě!

Gumové boty zvané crocsy (čti kroksy) byly původně vyrobeny pro americké veslaře. Pro své jedinečné vlastnosti se ale jejich obliba brzy rozšířila i mezi doktory a kuchaře a dnes crocsy s oblibou nosí lidé nejrůznějšího věku a vzdělání.

A čím jsou tak výjimečné? Vyrábí se ze speciální gumy, která se teplem vašeho těla zahřívá a tím vám boty vytvaruje přesně na míru vašich chodidel. Tato guma je antibakteriální, takže se nemusíte bát plísní a zamezuje pocení, čímž odpadávají i obavy ze zapáchající obuvi. Boty Crocs jsou pohodlné, extrémně lehké, nekloužou a snadno se udržují (stačí omýt vodou).

Boty na klínku a dřeváky

Trendem letošního léta byly jednoznačně boty na klínku. Nosila se obuv s klínkem dřevěným, korkovým i umělohmotným a vypadá to, že se bude držet na výsluní módy i příští rok. U příliš vysokých klínků ovšem pozor – chůze v nich působí nepřirozeně a bohužel není ani bezpečná. Do módy se vrací i dřeváky – ty současné jsou ale pohodlnější, vkusnější a odlehčené.

Letní kozačky - zdánlivá šílenost

Kozačky v létě? Zní to možná jako šílenost, ale k minisukni vypadají naprosto skvěle. Návrháři samozřejmě mysleli i na vaše pohodlí a proto vyrobili odlehčené kozačky, ve kterých se nemusíte bát extrémního pocení. Mnohé modely jsou zdobené perforací. Výhodou letních kozaček je, že je užijete i v babím létu a na podzim.

Kotníkové boty - tentokrát s minisukní

Stále in jsou také kotníkové boty. S přicházejícím podzimem vám přijde vhod trendy kombinace kotníkáčů a sukně. Výhodou zkrácených bot je menší doba obouvání a méně svázaná noha. Z kalhot se ke kotníkové obuvi hodí ty s delšími nohavicemi, tříčtvrteční by vám zbytečně zkracovaly nohy.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies