Noví dietní spojenci a spalovače tuku

Na cestě za krásnou, štíhlou postavou, vám nemusí pomoci jen úpěnlivé počítání kalorií. Někdy stačí vybírat si jídlo, které disponuje schopností spalovat tuky. Následující zbraně vám pomohou zbavit se nadváhy zdravě.

Velký zralý pomeranč

1. dietní spojenec – zelený čaj

Zelený čaj kromě antioxidantů obsahuje také kofein, catechin, teofylin, třísloviny, minerály a bílkoviny. Látky catechin a kofein urychlují metabolismus a napomáhají odtučňování. Antioxidační látky pomáhají neutralizovat volné radikály a chrání nás tak před vznikem rakoviny i předčasným stárnutí buněk. Působí blahodárně na náš nervový systém. Vypijte alespoň 2 šálky silného zeleného čaje denně.

Energetický dobíječ - Guarana

Také Guarana obsahuje kofein, který zvyšuje přeměnu tuku na energii. Látky zvané guaranoidy stimulují nervovou soustavu a aktivizují celý organismus, čímž zvyšují výkonnost organismu a o to více podporují spalování tuku. Guarana působí také jako afrodisiakum, odstraňuje únavu, zvyšuje schopnost koncentrace.

Synephrine - nejlepší spalovač tuku?

Synephrine je hlavní aktivní sloučenina nacházející se v plodu rostliny Citrus aurantium. Plody jsou v čínské medicíně známé také jako zhi shi, v jiných částech světa například jako zelený pomeranč či kyselý pomeranč.

Spalovač, který funguje, i když odpočíváte

Synephrine je velmi účinný, a přesto nepříliš známý spalovač tuku, který je pokládaný za nejefektivnější náhradu efedrinu bez jeho typických nepříznivých vedlejších účinků. Zvyšuje termogenezi, a proto spaluje tuk dokonce i když odpočíváte. Není to skvělé?

Jak účinkuje Synephrine

Synephrin (též synefrin) slouží jako přírodní náhražka efedrinu a kofeinu. Zvyšuje metabolismus, aniž by to mělo vliv na srdeční činnost nebo krevní tlak. Zrychlení metabolismu odpovídá zvýšenému spalování kalorií. Synefrin má zároveň stimulační účinky. Spaluje tuky, zvyšuje tělesnou zdatnost a posiluje svaly. Přitom snižuje chuť k jídlu.

Třezalka tečkovaná – přírodní antidepresivum

Dokud budete podléhat stresu, nadbytečným kilogramům se nevyhnete. Stres totiž spouští stresový hormon kortizol, který brání odbourávání tuků. Jedním z nejlepších přírodních antidepresiv je třezalka tečkovaná. Ovlivňuje hladiny přenašečů vzruchu v mozku, především látky zvané serotonin. Působí proti únavě, depresi, pocitu strachu, bolesti hlavy, bušení srdce i náladovosti při menstruaci.

Hořčík pro správný chod organismu

Hořčík je nezbytný pro správný stav nervů a svalů, uvolňuje napětí, má zklidňující účinky. Pozitivně působí také na funkci srdce, zlepšuje paměť a myšlení. Nedostatek hořčíku vede ke zvýšení hladiny tuků v krvi, což se může negativně projevit na vaší váze.

Znáte Phenylalanin?

Phenylalanin (DLPA) je aminokyselina s mnoha důležitými účinky na lidský organismus. Chrání endorfiny, přirozené látky podobné morfinu, které se vytvářejí v těle a potlačují i některé formy bolesti a deprese. Při ochraně endorfinů před blokujícími látkami pomáhá DLPA potlačit některé formy chronické bolesti zad, u artróz, artritíd, migrén, premenstruálního syndromu, pomáhá při některých typech deprese a snad také posiluje imunitní systém. DLPA také zvyšuje hladinu neurotransmiteru, hormonu zvaného noradrenalin, což je přirozená látka, jejíž produkce se snižuje s přibývajícím věkem. Nižší hladiny noradrenalinu zvyšují naši přecitlivělost k únavě, depresi, bolesti a k jiným obtížím s spojeným se stárnutím a mohou mít negativní vliv na naši nadváhu.

Spalovače tuků v Synephrine Thermo Tabs

Z uvedených dietních spojenců si můžete vybrat, který zahrnete do svého jídelníčku. Můžete pít denně tři šálky zeleného čaje plus čaj z třezalky tečkované, jíst potraviny bohaté na hořčík (ořechy, soja, listová zelenina) a křivit ústa při rozkousávání kúry nezralého pomeranče, nebo můžete užívat vše v jednom. Všechny tyto látky jsou totiž obsaženy v tabletách Synephrine Thermo Tabs.

Synephrine Thermo Tabs - účinné spalování tuků

Synephrine Thermo Tabs je speciálně sestavená směs bylinných extraktů s výrazným termogenním a lipotropním účinkem. Obsahuje vysoce účinné přírodní látky – synefrin, kofein, hypericin, které velmi intenzivně působí na lidský metabolismus, ale nemají žádné nežádoucí účinky na zdraví člověka. Vhodná kombinace těchto látek zabezpečuje maximální podporu štěpení tuků. Z toho vyplývá zmenšování tukových zásob a zvyšování podílu čisté svaloviny. Tablety mají i stimulační a podpůrný efekt na nervovou soustavu, potlačují únavu a ospalost, působí proti stresu a depresím.

Výhody Synephrine Thermo Tabs

  • funguje i bez cvičení
  • podpora spalování tuků
  • snížení pocitu hladu
  • termogenní směs bylinných extraktů
  • zrychlení metabolismu
  • podpora svalové separace
  • zvýšení tělesné teploty
  • působí proti stresu a depresi
  • potlačení únavy a ospalosti

Oblasti použití Synephrine Thermo Tabs

Synephrine Thermo Tabs jako spalovač

Synephrine Thermo Tabs je komplexní přípravek určený pro maximální podporu spalování tuků. Zrychlením metabolismu a zvýšením tělesné teploty dochází k intenzivnějšímu štěpení tuků. Přípravek je vhodný k udržování štíhlé linie, zbavení se přebytečných tukových zásob. Je také velmi vhodný k vyrýsování svalstva při posilování. Pro jeho funkčnost z hlediska štěpení tuků není podmínkou pravidelné cvičení, ale pokud má dojít k formování postavy, je nezbytné. Denní dávku (3 tablety) je vhodné aplikovat 3 x denně po 1 tabletě, ráno, v poledne a večer. Tím se zajistí vyvážená hladina účinných látek v průběhu celého dne a průběžná stimulace metabolismu. Před cvičením je možné kombinovat tyto tablety například se spalovači na bázi karnitinu (L-Carnitin + HCA + Chrom).

Synephrine Thermo Tabs proti stresu

Snižování nadváhy sebou mnohdy přináší úskalí v podobě nárůstu nervozity a tím dochází i ke zvýšení stresu. Vhodná kombinace bylinných extraktů v tomto přípravku dokáže eliminovat tato rizika a přispět navození pocitu pohody. Každodenní pracovní nebo studijní shon s sebou přináší řadu zdravotních obtíží, které je možné z části redukovat vhodnou aplikací přírodních látek. Samozřejmě ideální je pokusit se o změnu životního stylu a věnovat dostatek času zdravému pohybu a relaxaci. Po náročné práci je však obtížné dostat se do optimální pohody, a proto je vhodné použít přípravek Synephrine Thermo Tabs.

Dávkování

3 tablety denně

Balení Synephrine Thermo Tabs

  • krabička s praktickou plastovou dózu s 30 tabletami
  • krabička s praktickou plastovou dózu s 90 tabletami
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies