Nový dům – montovaný dům

Přemýšlíte nad stavbou nového domu, protože v bytě už je vám těsno a chybí vám zahrada? Co říkáte na nízkoenergetické dřevostavby? Vypadají moc hezky a zároveň jednoduše, ale jejich největší výhodou je dlouhodobá úspora peněz!

Postavený jednopatrový dům

Specialistou je AlfahousAlfahaus.cz

Tato firma se specializuje na nízkoenergetické domy již třetím rokem. Vedoucí tým firmy sbíral zkušenosti v Rakousku, Německu a Irsku. Dosud má firma za sebou raelizaci témeř stovku montovaných domů. Můžete očekávat individuální přístup a originální realizaci vašeho vysněného domu. Budete mít projekt ušitý na míru vašim požadavkům a představám. Alfahaus má k dispozici několik stavebních systémů, které umožňují naplnění požadavků zákazníka, co se týče tepelně – zvukově izolačních vlastností a způsob regulace vodních par, které přirozeně vznikají v každém domě.

S touto nabídkou stavební firma nabízí špičkový poměr mezi užitnou hodnotou a vlastní cenou domu. Cerifikovaný systém garantuje kvalitu, životnost a funkčnost nízkoenergetických dřevostaveb. S realizací je spokojeno mnoho zákazníků a to díky nejmodernejší certifikované technologii prefabrikovaných dílů.

Alfahaus.czMateriál a úspora

Společnost Alfahaous vyrábí montované domy na bázi lehké prefabrikace dřeva v systému Rigips. Stavby mají nadstandartdně tepelně – izolační vlastnosti, jsou vysoko nad požadavky ČSN, tím pádem je úspora za energie opravdu vysoká. Výsledná ekonomika stavby je na nejvyšší úrovni.

Alfahaus spolupracuje s ČVUT na optimalizaci svých systémů, aby dosáhla těch nejlepších výsledků. Je držitelem zákonné certifikace, certifikace s Rigips a Inthermo.

Nízkoenergetický dům

O nízkoenergetických domech se v dnešní době mluví neustále, ale možná úplně přesně nevíte o co jde. Nízkoenergetický dům je tedy stavba, jejíž spotřeba energie na vytápění je v rozmezí 15 až 50 kWh/m2 za 1 rok. Takovou spotřebu zabezpečí kvalitní návrh a provedení stavebních postupů bez tepelných mostů. Izolační schopnosti takových staveb doporučuje norma ČSN 73 0540 pod názvem Tepelná ochrana budov.

ALFAHAUS garantuje servis a poradenství vedoucí k optimálnímu užívání dřevostavby. Nejde samožřejmě pouze o rodinné domy, ale také o bytové domy, nástavby i komerční stavby.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies