Nuda v posteli - to je tabu!!!

To poslední, co vašemu vztahu prospěje je stereotyp v posteli. Snažte se s ním zatočit a posetelové hrátky si dokonale úžívat a těšit se na ně!!! Že vás nic nenapadaá, chybí inspirace a možná i chuť či energie? Nezoufejte, trochu vám poradíme.

Muž se ženou tváří k sobě

Kdo se bojí, nesmí do lesa!! A platí to i v sexu, strach a obavy nejsou na místě, jděte do toho s vervou. Neseďte v koutku postele jako myška, která čeká co se bude dít. Ten čas, kdy všechno bylo na mužích je pryč, proč tedy nepřevzít tu jejich štafetu? Uvidíte, jak se mu to bude líbit. Tak pojďme se podívat, co lze v posteli nachystat za překvapení.

Jdeme sondovat

Než začne opravdová akce, je lepší opatrně vysondovat o čem ten váš sní. Koukněte jakými časopisy listuje nebo jaké filmy pro dospělé sleduje nejčastěji. Klidně se ho i nenápadně můžete zeptat. Jak na to? „ Dneska mi kolegyně v práci povídala o jejím erotickém snu. Představ si, měla na sobě sexy kostýmek zdravotní sestřičky a pečovala se vším všudy o svého manžela.“ No a uvidíte co on na to. Jaká bude jeho rekace, třeba se mu zrovna tohle bude zamlouvat. Možná se sám rozmluví o svých erotických snech. Rozhodně je mnohem lepší takto opatrně sondovat, než nakráčet doložnice v latexovém oblečku s bičem v ruce, to by se také mohl ten váš zavrtat leknutím pod postel. Když se nezeptáte, riskujete zklamání na obou stranách.

Stačí malá změna

Pokud se necítíte hned na nákup nejrůznějších erotických pomůcek, nastartuje nový sexuální začátek pozvolna. Partner vás denně vídá v riflích a tričku? Tak si na něj počíhejte v pěkných šatičkách, lodičkách a dejte si záležet na make-upu a účesu. Určitě se nebude bránit a rád vás bude do ložnice následovat. K tomu ještě přidejte špetku vášně, buďte špetku rezervovaná a bude vás chtít dobývat. Co ještě na muže zabírá? Rozverné školačky, lolitky v podkolenkách a podobně.

Sexy masky a uniformy

Vsaďte na luxusní škrabošky v kombinaci s lodičkami na vysokých jehlách, jinak si na sebe neberte vůbec nic, slibujeme, že bude lapat po dechu. Potěší ho také převlek zdravotní sestřičky, proč to tak zabírá? Možná představa zakázaného nemocničního sexu na nemocničním lůžku. Nebo taková sexy služka v bílé zástěrce, tohle se bude líbit především dominantním mužům. Nabízí se také paní doktorka, vojačka nebo námořnice.

Tvrdší potěšení

Nabízí se ještě jiné zpestření. O BDSM už jste určitě slyšela dost, ale někde líčí „sado-maso“ až moc nehezky, přitom se jedná o celkem hravou praktiku. Nikde není řečeno, že se musíte polévat hrokým voskem nebo se bít důtkami a podobně. K této praktice převleky a role zaručeně patří. Možná se mu budete líbit v koženém či latexovém korzetu a vysokých kozačkách nebo si on sám s chutí zahraje na otroka a splní vám všechna erotická přání.

Lidské touhy jsou různé, možná budete hodně koukat, když vám svoje erotické fantazie prozradí. Jsou i takoví, kteří si libují v sexu ve třech nebo více lidech a jinak to jsou moc fajn chlapi. No však sama uvidíte na co si s vámi bude chtít hrát. Hlavně nikdy nezvedejte oči v sloup nebo se mu nesmějte, každý jsme nějaký.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies