Numerologie - jaký je v posteli?

Jaký je muž v posteli? Bude si váš hýčkat, mazlit se nebo půjde rovnou na věc? Jaké numerologické životní číslo má váš partner? Je to cifra, která patří k jeho osobnosti a dá se z ní leccos vyčíst.

Číslo pět vyryté v kameni

Pokud znáte datum narození i svého partnera, můžete si o něm díky numerologii leccos zjistit. Třeba jaký je v posteli. Bude si váš hýčkat, mazlit se nebo půjde rovnou na věc? Jaké numerologické životní číslo má váš partner? Vypočítat životní číslo už umíte. Je to cifra, která patří k jeho osobnosti a dá se z ní hodně vyčíst. Údajně i to, jaký bude v posteli!

Numerologie a životní číslo 1

Kontrola, žárlivost a nedůvěřivost. Typické znaky pro jedničku. Muž s životním číslem jedna si vás bude hlídat na každém kroku. Je jednička a musíte patřit jen jemu! Ale žárlivost vám nikdy nepřizná. Ve vztahu bere všechno nebo nic a to samé platí i v posteli. Nebudete-li mu vyhovovat, ohlídne se po jiném sexuálním objektu.

Numerologická dvojka

Svádění je pro dvojku hra, muž s životním číslem dvě vyžaduje pozornost, důkazy lásky a zbožňuje intimnosti. Má rád různé sexuální hrátky a nepohrdne zapálenými svíčkami, šampaňským. Láska je pro něj nadevše, ale ve vztahu často musí bojovat sám se sebou. V posteli je muž dvojka velmi náruživý. Bude vás i hodiny svádět, dokud neodoláte.

Muž s životním číslem tři v numerologii

Mužnost, síla, sexuální ideál. Muž trojka je typický muž, sexuální dobývaní bere jako symbol úspěchu. Potřebuje dokázat sám sobě i okolí, že to se ženami umí. Neustále ženu svádí a využívá všech svých zbraní. Muž trojka si dobýváním potřebuje zvýšit sebevědomí, je to v něm zakódováno. Buď si na to zvyknete nebo ne.

Je váš partner numerologická čtyřka?

Muž čtyřka se často srovnává s jinými. Celý život bojuje s pokušením ostatní porážet. Svoji hru hraje i v dobývání a svádění ženy. Často jej nezajímá ani to, že je žena zadaná a hraje na soupeřově území. O boji je to i v posteli. Svede vás a to mu stačí. Muž čtyřka se svou sexualitou bojuje celý život a potřebuje partnerku, která jej usměrní.

Numerologická pětka

Pro muže pětku je důležitá důvěra. Málo se lidem svěřuje a budete mu muset dát čas. Otevírá se až ve vážných vztazích, musí k vám mít důvěru. Vy jej naopak musíte respektovat. Sex je pro něj rozhovor beze slov. Na okolí působí sebevědomě a chladně, ale je to jen maska. V sexu je něžný, rád se mazlí a získáte-li si jej, bude nejlepším milencem ze všech.

Muž v numerologii - číslo šest

Hlavním problémem je, že šestka nemá důvěru ve vztahy. Muž šestka je znám okolí je chladný, tvrdý a nedobytný. Má rád všechno pod kontrolou. Svou sílu a nadvládu rád dokazuje i v posteli.

Numerologie a životní číslo 7

Sexuálně založený muž s výraznými fantaziemi. Jistý sexuální impuls pro něj může být zajímavější než samotný vztah. Sedmičky jsou často fetišisté, potřebují k sexuální vzrušení nějaký podnět. Muž sedmička má rád nenáročné polohy a dráždivá slova v posteli.

Osmička v sexu i numerologii

Muž osmička má snahu ženu vlastnit. Kontroluje partnera a věří v oddanost těla i duše. Je schopen se přizpůsobit, muži osmičky se dokonce podřizují ženě. Ve vztahu je často žena hlavou rodiny. To samé platí i v posteli. Dáte-li muži osmičce najevou svou oddanost, oddá se i on vám.

Numerologická devítka

Myšlenky, souznění, pocity. Muž devítka na vás bude neustále myslet, bude skrze vás žít. Pocity druhých často vnímá více než ty vlastní (intuitivně cítí, co se v milovaném člověku odehrává). Bude mu záležet na vašem štěstí. Těšte se na pozorného milence.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies