Numerologie - magie čísel

Tak jako astrologové čtou budoucnost z hvězd, numerologové využívají ke svým předpovědím významu čísel. Jednotlivá čísla v datumu narození nám objasňují naše vrozené vlastnosti a poslání, ke kterému jsme předurčeni...

Čísla vytvořená z plamenů ohně

Numerologie – co to je?

Numerologie je nauka o číslech. Každé číslo od 0-9 má nějaký význam a vnáší tedy do data našeho narození určitou energii. Číslo lze přiřadit také ke každému písmenu, takže je možno převést jméno na soustavu čísel a z ní pak vypočítat jedno, které je pro vás charakteristické.

Numerologové

Numerolog vám může na požádání vypracovat numerologický rozbor jména a data vašeho narození, vypočítá vaše osobní číslo. Všímá si také tzv. psychického čísla (den narození) a životního čísla (součet cifer v datu narození). Dokáže dokonce určit věk vaší duchovní vyspělosti. Podobně jako astrolog může pomocí čísel nahlédnout do vaší budoucnosti (narozdíl od astrologa vám však nesestaví horoskop, ale tzv. numeroskop).

Numerologie a její historie

Učení o významu čísel se věnovali už v Babylóně, Egyptě, Indii a Číně. Zavedl jej Pythagoras a jeho systém se používá dodnes.

Numerologie data narození

se k poznání sebe či druhých využívá nejčastěji. Numerologickým rozborem vašeho data narození můžete zjistit, jaká je podstata vaší osobnosti, jaké máte vrozené nadání a co vám naopak v povaze chybí.

Numerologie jména

se provádí pomocí převedení jednotlivých písmen vašeho jména na čísla. Pomůže vysvětlit význam jména a odhalit energii, kterou v sobě skrývá. Díky aplikaci tohoto rozboru na potenciální jména vašich potomků zjistíte, které jméno předurčuje dítě k jakému osudu.

Numerologická mřížka

slouží ke vkládání jednotlivých čísel z datumu narození. Podle toho, kterých čísel máme ve svém datu narození nejvíce a která čísla chybí, se dají určit naše nejsilnější a nejslabší stránky. Také celkový vzhled vyplněné mřížky napovídá o osobnosti člověka.

Numerologická předpověď

je buď roční nebo dlouhodobější. Roční nemusíte využít jen na ten rok, ve kterém se nacházíte, ale i na kterýkoliv rok minulý, který vám pomůže pochopit určité souvislosti. Dlouhodobější předpověď vám poskytne nahlédnutí do blízké budoucnosti.

Numerologický partnerský rozbor

Můžete využít jste-li zvědaví, zda se k sobě s partnerem hodíte. Partnerský rozbor lze aplikovat i na pracovní týmy nebo na vlastní rodinu.

Celkový numerologický rozbor osobnosti

vám může vypracovat pouze specializovaný numerolog. Na 10-15 stránkách se dočtete o svých přednostech i záporech, o vaší životní cestě. Celkový numerologický rozbor osobnosti vám pomůže najít sebe sami.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies