Nymfomanka

Ženě, která si sama říká o sex a má zvýšené sexuální libido se říká nymfomanka. Pro někoho může být určitá žena nymfomanka, někdo jiný by tuto ženu (v žádném případě) za nymfomanku neoznačil.
Rozmazaný polibek

Nymfomanka

O ženách, které se nedokážou odpoutat od sexu a touží okamžitě své touhy uspokojit kdykoliv na ně příjdou, mluvíme lidově jako o nymfomankách. V minulosti bylo na nymfomanii a zvýšenou ženskou sexualitu nahlíženo různě – ať už jako na nemoc, mentální poruchu, nebo věc hodnou společenského odsouzení. Sexuální chtíč ženy byl posuzován podle chtíče muže.

Nymfomanka – Kolik sexu je příliš?

Kdy ale můžeme mluvit o ženské hypersexualitě? Hranice jsou u každého jiné. Chuť na sex a potřeba jej uskutečnit je u každého různá. Co je pro někoho tak akorát, může být pro někoho příliš. Ostatně tato potřeba se mění s ohledem k zdravotnímu stavu, věku, pracovní vytíženosti. Vliv na tento apetit má mnoho dalších okolností.

Nymfomanka – Kdy začíná problém?

Problém začíná v okamžiku, kdy dochází k nestejné partnerské touze. Ženy jsou přiváděny do absurdních situací a mnohdy začnou vést promiskuitní život, protože jim jeden partner „nestačí“. Mnoho mužů z nerozvážnosti tvrdí, že by doma chtěli ženu s vyšší sexuální touhou. Muži, kteří však vztah s hypersexuální ženou okusili, by se raději vrátili k „normálu“. Pokud však máte pocit, že vám vše řídí jen sex – budete potřebovat pomoc odborníků. Zvýšená sexualita může být rovněž příznakem jiných psychických poruch. Podle sexuologa Radima Uzla moderní sexuologie zvýšený sexuální pud ženy nebere za nemoc (jako tomu bylo ještě před padesáti lety). Samy ženy si mnohdy na svou nadměrnou touhu a sexuální chování nestěžují. Podle Radima Uzla je to vzácností. Sám se za 40 let praxe setkal jen s několika takovými ženami (a téměř všechny trpěly i duševní nemocí).
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies