Oblíbené doplňky stravy napomáhající hubnutí

Spoléhat při hubnutí pouze na doplňky stravy je nesmysl. Pokud je ale součástí vašeho dietního režimu také dostatek pohybu a správný jídelníček, přípravky vám opravdu mohou pomoci. Přinášíme vizitky těch nejoblíbenějších.

Modrá pilulka položená na dlani

Bellasin ocení zejména ženy po menopauze

Bellasin je určen především ženám po čtyřicítce, kdy se vlivem hormonální nerovnováhy zpomaluje metabolismus a dochází ke zvýšenému ukládání tuků, zejména v rizikových partiích (boky, stehna, bříško). Ženám v období premenopauzy (přípravy organismu na menopauzu) schází energie, vyvíjejí proto méně fyzické aktivity a hubnutí je pak mnohem těžší. Jsou také méně odolné vůči stresu. Proti všem těmto faktorům bojuje díky svému unikátnímu složení právě Bellasin.

Souhrn látek jako je guarana, yerba maté, vitamín B6, B12, vitamín D, vápník, hořčík, extrakt ze zeleného čaje, z coly, červeného jetele, chmelu a anděliky stimuluje metabolismus i nervový systém, napomáhá spalování tuků a omezuje ukládání tuků z potravy. Zároveň dodává energii a podporuje pocit nasycení. Extrakt z chmelu obsahuje přírodní fytoestrogeny, které zmírňují projevy menopauzy a působí proti řídnutí kostí.

Přírodní látky Bellasinu podporují proces termogeneze – zvyšování produkce tepla v těle – a tím zvyšují nároky na energii nutnou ke spalování tuků.

Přípravky řady Corectia napomáhají hubnutí bez úbytku energie

Účinek přípravku Corectia je postaven na souhře tří mechanismů. Extrakt z rozchodnice a čajovníku stimulují vyplavování tuku, extrakt z leuzey stimuluje funkce mitochondrií (taktéž důležité pro spalování tuků) a vláknina spolu s extraktem čajovníku reguluje proces trávení. Corectia kromě pomoci při spalování tuků dodává také energii a vitalitu.

Reduxil napomáhá hubnutí a zároveň zmírňuje projevy stárnutí

Výhodou Reduxilu je, že působí na odbourávání tuků jak ve dne, tak i v noci. Extrakt z mořských řas zabraňuje nadměrnému příjmu potravy, neboť snižuje chuť k jídlu. Extrakt ze zeleného čaje zvyšuje pomocí termoregulace výdej vnitřní energie. Vinná réva zmírňuje projevy stárnutí viditelné zejména na kůži. Všechny tyto složky jsou zpracovány ve formě nanočástič – látky se tak dostanou do tkání mnohem snadněji a rychleji.

Lipoxal celkově posiluje organismus

Lipoxal je inovační zastoupením nejnovějších přírodních látek: rostlina Garcinia cambogia snižuje pocit hladu a chuť na sladké, theobromin a Withania somnifera se podílejí na zrychlení metabolismu. Hubnutí dále napomáhají extrakty z rostlin jako je šalvěj lékařská, guarana, yerba maté, gota cola, skořice, zázvor a zelený čaj. Ženšen a L-theanin posilují odolnost vůči stresu i nemocem. Lipoxal celkově posiluje organismus – vykazuje také silné antioxidační a energeticky stimulační účinky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies