Obrazy na plátně

 

Postrádají zdi vašeho bytu či domu šmrnc? Popusťte uzdu své fantazii a dejte zdem život. Jak to udělat? Stačí pár šikovných obrazů a je to. Dneska si můžete objednat obrazy na míru, aby se hodily a zapadly do vašeho interiéru. Kde takový obraz pořídit? Poradíme.

Barevné čáry

 

tmavý abstraktní obrazModerní abstraktní obrazy

Jeleni, zátiší s vázou a ovocem, tahle klasika už vás určitě také přestala bavit. Je čas na něco nového, energetického, něco co dodá vašemu bydlení příjemnost. Osvěžte vás interiér moderním abstraktním obrazem. Takové obrazy nabízí internetový obchod Dekobraz.cz. Pouze tady najdete obrazy s exkluzivními motivy přímo od slovenských autorů.

Kvalita je důležitá

Obrazy, které nabízí zmiňovaný eshop jsou tisknuty špičkovou profesionální 12-inkoustovou technikou značky Canon a to na značková plátna určená pro digitální potisk.  Plátno je pak ručně natažené a připevněné na blind rám. Potištěné jsou také okraje obrazu, takže rám není vidět. V případě, že má obraz větší rozměr, jsou rámy opatřeny žebrováním pro větší stabilitu. Součástí rámuu je samozřejmě závěsný systém. Kvalita je velmi vysoká, z obrazu se můžete těšit celých 50 let a to bez ztráty barevnosti. 

Stačí si jen vybratsvětlý abstraktní obraz

Už víte, že se z tohoto uměleckého díla budete moci těšit po dlouhá léta, takže nezbývá než si vybrat z několika variant.  Zřejmě bude vybírat podle barevnosti interiétu. Je libo žluto-oranžvou, červeno-fialovou, modro-zelenou, hnědo-béžovou či černo-bílou variantu? Pokud máte rádi barvy, bude se vám líbit vícebarevná kombinace. Obrazy lze také různě uspořádat a zvolit si požadovanou velikost, zkrátka můžete mít obrazy na míru

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies