Obuv - trendy podzim/zima 2008

Zajímá vás, jaký je letošní podzim a jaká bude zima očima předních světových módních návrhářů? Vše o letošních trendech v oblasti obuvi se dočtete právě v našem dnešním článku.

Barevné gumáky s teniskami

Novinka - stylové botky s grafity přímo na míru

Tuto novinku, kterou vymyslel mladý 25-letý Kanaďan Matthieu Missiaen, můžete zakoupit u módní značky NDEUR. Jejich cena se pohybuje kolem 5000 korun. Obkreslete si nohu, popište skutečné míry chodidla a napište požadavky jak na výběr boty, tak i na vzor, kterým chcete boty namalovat. Pak už stačí jen počkat, než vám příjde domů balíček. U této značky máte záruku, že vám příjdou opravdu stylové a hlavně originální boty.

Chcete být IN? Pořiďte si „manolky“!

Podzimní kolekce slavného krále obuvi Manolo Blahnika pozvedne sebevědomí nejedné ženy… V jeho podzimní kolekci najdete boty jak pro teplejší, tak i pro chladné dny. Hitem číslo jedna letošního roku jsou takzvané "manolky". Manolky, jsou vlastně lodičky, které mají štíhlou oválnou špičku, nízkou platformu a vysoký štíhlý podpatek. Častěji mají uzavřenou patu a volnou špičku.

Co nabízí pro letošní podzim a zimu 2008 značka Dior?

Značka Dior je zárukou kvality, pohodlí a vždy dokonalého designu. To se nám potvrdilo i při shlédnutí „diorovské“ podzimní a zimní kolekce obuvi. Tyto boty sice nejsou zrovna levnou záležitostí, ale za ten luxus to opravdu stojí za to.

Ed Hardy – stylový podzim a zima 2008 nejen pro teenagery

Baleríny, lodičky, tenisky, kozačky, kotníkovou obuv – to vše naleznete v kolekci od značky Ed Hardy, která se vyznačuje „lebkovým“ stylem. Tuto oblíbenou módní značku má na starosti módní návrhář a designér Christian Audigier a umělecký malíř Don Ed Hardy, který dodává oblečení i obuvi charakteristický design.

Trendy obuv pro letošní zimu - barvy, vzory

Letošní podzim a zima je ve znamení návratu k ženskosti. Zvýrazňujícími prvky u obuvi jsou přezky, nášivky, vzory a švy. Nosí se boty špičaté i kulaté, nízké i vysoké, s podpatkem i bez něj. Podpatky frčí jehlové i širší, ale elegantně tvarované. Barvami obuvi letošní zimy je černá, bílá, různé odstíny hnědé a béžová, s lesklým nebo matným povrchem.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies