Odhalte muže podle šatníku

Šaty dělají člověka a to, co si oblékáme, velkou měrou vypovídá o našem charakteru. Obecně platí, že čím více si muž dává záležet na kvalitě a výběru oblečení, tím odpovědněji přistupuje také k otázce partnerského vztahu.

Ruce v kapsách u kalhot

Způsob oblékání vypovídá o našich tajných přáních i erotických touhách. Nejen z ošacení žen, ale i pánů, můžete pouhým pohledem odhadnout jejich převládající charakterové vlastnosti.

Košile s límečkem nebo rozhalenka?

Nosí muž vašeho zájmu košili se stojáčkem? Pak se jedná o duchovně založeného a tolerantního muže. Košile s límečkem zapnutá až ke krku vypovídá o pořádkumilovnosti a smyslu pro zodpovědnost, rozhalenka patří sebevědomým svůdníkům. Muži v klasickém tričku jsou sami sebou, na nic si nehrají. Moderní střihy vypovídají o jejich odvaze a fantazii ve vztahu i otázkách sexu. Čím extravagantnější oděv pánové volí, tím větší divoši jsou v posteli. Bohužel mají také často potřebu měnit partnerky.

Volné kalhoty nebo těsné džíny?

Těsné džíny nosí lovci dámských sukní. Dávejte si na ně pozor, stejně rychle jako se nadchnou pro vás, se nadchnou i pro další ženy. Kalhoty s rozšířenými nohavicemi vyjadřují přirozenou uvolněnost a ochotu zkoušet nové věci. Rovné kalhoty patří mužům kliďasům, které jen tak něco nevyvede z míry. Volné tričko a roztrhané džíny volí muži s laxním přístupem k životu, muži svobodomyslní, kteří postrádají zodpovědnost.

Pánské spodní prádlo

Slipy nosí muži, kteří se rádi předvádějí, trenýrky zase spíše posteloví romantici. Boxerky u dávají zlatý střed. Tanga patří silným extrovertům a exhibicionistům.

Boty - vizitka muže

Sandály obuté na bosé noze patří mužům rebelům, kteří kráčí svou vlastní cestou. Pánové v mokasínech dokáží ženě poskytnout zázemí. Také muži v botaskách mají svou vlastní hlavu. Všímejte si také upravenosti a čistoty bot. Jsou zablácené, sešlé? Máte tu čest s pravým bordelářem.

 

Kdo má pod čepicí

Pánové, kteří se nebojí nasadit si na hlavu klobouk, jsou většinou společensky uznávaní lidé, toužící po vyšších cílech. Také sportovní čepice vypovídá o mužově snaze vyniknout mezi ostatními.

 

Charakter muže podle barvy oděvu

Do teplých tónů se obléká muž srdečný, do chladných muž, který má potřebu se kontrolovat. Červená je touha po vášni, modrá značí citlivost a intelektualitu, žlutá patří vřelým, optimistickým lidem. Fádní barvy prozrazují sklon ke konzervatismu.

Také materiál vypovídá mnohé

Hrubé a šustivé tkaniny svědčí o sexuálním nezájmu nebo dokonce neschopnosti plnohodnotného sexuálního či partnerského vztahu. Oblečení z kůže a červené ošacení prozrazuje silnou sexuální touhu a přání obdivu. Utažený pásek naopak všechny touhy potlačuje – patří spíše introvertům.

Šaty dělají člověka, ale...

Při aplikaci návodu na charakteristiku člověka podle ošacení je třeba brát v úvahu, že se oblékáme podle momentálních okolností a nálady. Muž extravagantně oblékaný si může čas od času obléci volné tričko a neznamená to, že se z rozeného svůdce stal laxní pohodář. Každý jsme někdy vášniví, někdy klidní, někdy citliví, jindy flegmatičtí. Oblečení proto více vystihuje momentální postoj k životu než trvalou charakteristiku člověka.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies