Odlišná chuť na sex – co teď?

Odlišnou chuť na sex má většina párů. Může však ohrozit vztah? A jak najít společný kompromis?

Kalhoty spadlé ke kotníkům

Co člověk, to jiná chuť

Ne vždy jsou to muži, kteří by se rádi milovali častěji. Na nedostatek sexu si často stěžují i ženy. Přitom vztah může jinak fungovat perfektně, jen zatímco jemu by postačilo pomilovat se dvakrát týdně, žena by ráda podléhala erotickým hrátkám každý den.

Co ovlivňuje naše libido?

To, že jeden z partnerů nemá takové libido jako partner druhý hned nemusí znamenat, že se v jeho životě vyskytuje ještě někdo jiný. Pokud někdo nechce sex, neznamená to, že už nechce vás!

Za sníženým apetitem může stát únava z práce, fyzického či psychického přepětí, ale také nemoc. Možná je to také dáno tím, že si člověk na partnera zvykne a – co si budeme nalhávat – už k němu nepociťuje tolik vášně a touhy.

Je zcela normální, že na začátku vztahu se obvykle páry milují velmi často (nemohou se sebe navzájem nabažit), ale postupně tato intenzita slábne.

Kompromis? Pomozte si sami.

Za to, že někdo nemá chuť se s vámi milovat tak často, jak chcete vy, dotyčný nemůže. Není to nic, čemu by se dalo poručit. Nikdy se za to na dotyčného nezlobte ani mu to nevyčítejte!

Respektujte přání partnera a ve chvílích, kdy je vaše touha těžko překonatelná, si pomozte sami. Díky masturbaci v sobě nebudete hromadit frustraci. Nesnažte se partnera k sexu přemlouvat. Je to jako když vás někdo nutí do jídla ačkoliv nemáte hlad.

Snažte se spíše partnera příjemně naladit - dopřejte mu relaxaci, odpočinek, zábavu. Pak se možná chuť na erotické hrátky dostaví sama.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies