Okořeňte svůj sexuální život – vyzkoušejte zaručená afrodiziaka

Zpestřete svůj sexuální život a přizvěte si do ložnice společníka. V dnešním článku vám představíme zaručená afrodisiaka, která zvýší vaši sexuální touhu.

Ženské nohy v červené sukni

Koření zvyšuje sexuální touhu

Je prokázáno, že rozemletý kořen lékořice, muškátový oříšek, skořice, pepř a sušený česnek patří nejen mezi oblíbené koření, které se běžně používá v kuchyni, ale také mezi užitečné pomocníky, kteří zvýší vaši sexuální touhu.

Pomoc z přírody pro muže

Příroda je mocná čarodějka, to platí i v případě zvýšení sexuální touhy. Po celá staletí doporučovali přírodní léčitelé bylinky, které zvyšovaly sexuální touhu. A tak tomu je dodnes. Mužům je doporučována zejména ginko biloba, ženšen, ječmen, celer, kořen zázvoru, petržel, máta a guarana. Ženám se doporučuje anýz, petržel, lékořice, sója a palmeto.

Zázvor jako afrodisiakum

Zázvor je jedno z nejstarších tropických koření a je účinný proti celé řadě onemocnění. Zázvor je také velmi známé afrodisiakum. Připravíte si jej tak, že nastrouháte 150 g čerstvého zázvoru a necháte jej 14 dní louhovat v 0,5 l vodky, důležité je aby se proces louhování odehrával ve tmě. Před kýženým aktem nakapejte tinkturu do vody či nějakého nápoje (cca 40 kapek).

Ženšen zvyšuje mužskou výkonnost

Je vědecky dokázáno, že kořen ženšene působí blahodárně na mužskou potenci. Používán je převážně kořen (čím je starší, tím je lepší). Ženšen působí na endokrinní systém, který následně ovlivňuje pohlavní hormony.

Gingo biloba

Ginko biloba je nejstarší žijící rostlinou na světě. Je prokázáno, že gingo biloba je jedna z nejúčinnějších rostlin pro sexuální funkce mužů.

Čokoláda

Čokoláda se už odjakživa považovala za povzbuzovače sexuální touhy. Aztékové spojovali čokoládu s Xochiquetzal, bohyní plodnosti. S plodností byla čokoláda spojována také v mayské kultuře. Čokoláda je bohatá na fenyletylamin. Tato látka napodobuje biologické pocity touhy a štěstí, které se dostavují po sexu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies