Okouzlete partnera svítícím spodním prádlem!

Je pro odvážné ženy, které milují změnu. Nemůžete ho v obchodech se spodním prádlem vůbec najít? Můžete si jej objednat na internetu. Nejsou vhodné pouze k potěšení v ložnici. Vyrábí se i takové, které si můžete vzít na párty či koncert. Dopřejte svému milovanému zářivou show, na kterou jen tak nezapomene.

podprsenka

 

Australanka Jan Hawley a její úspěch

 

Této ženě se podařilo nadchnout spoustu lidí v módním návrhářství po celém světě. Dostala totiž originální nápad. Spodní prádlo je ozdobou každé ženy. Proč by tedy nemohlo svítit ve tmě? Její kolekce spodního prádla se vyrobila ze speciální látky, která obsahuje fosforeskující částice. Stačí je krátce nechat na světle a prádlo bude dlouho svítit. Vyvolala tím nadšené ovace a zájem o tento hit trvá dodnes.

 

K nám se toto zářivé spodní prádlo dostalo na konci roku 2009. Teď už si můžete být jistá, že vás partner najde i potmě. V první kolekci spodního prádla bylo prádlo menší, ale zároveň přitažlivější. Tato kolekce byla pojmenována “Boudoir”, protože se doporučila používat výhradně k postelovým hrátkám. Když zhasnete, můžete vidět, jak krajka na podprsence a kalhotkách nádherně září.

 

Většina žen je ráda, když milování probíhá po tmě. Stydíte se před partnerem, protože nemáte ideální postavu? Zahoďte zábrany. Vaše tvary vyniknou a záře jim dodá smyslnost. Svítící spodní prádlo vás vyjde v rozmezí 400 - 800 Kč, ale můžete narazit i na dražší kousky. Nemusíte mít strach, že postupem času svítící spodní prádlo ztratí svůj zářivý efekt.

 

Prádlo je kvalitně zpracováno a bude vám zářit po celou dobu nošení. Skládá se z nylonu, dorlastanu a polyesteru. Jedná se o hebké a příjemné materiály a ocení to nejen váš partner, ale i vy. Prádlo je neuvěřitelně pohodlné. Kterému muži by se nelíbily vaše přednosti obklopené zářivými barvami? Překvapte ho!

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies