Orgasmus a ejakulace ženy

Ejakulace není čistě mužská záležitost. Jen malé procento žen dosahuje tzv. mokrého orgasmu. Podle odborníků je ženská ejakulace příznakem nejvyššího vzrušení a orgasmus bývá velmi intenzivní...

Žena dřepící u kola automobilu

Ženská ejakulace - mokrý orgasmus

Už jste to zažila? Při pohlavním styku, masturbaci nebo orálním sexu? Patříte mezi malé procento žen, které dosahují tzv. mokrého orgasmu? A jak nejlépe na to?
Ženská ejakulace je podle odborníků příznakem nejvyššího vzrušení. Na rozdíl od mužů nedochází k ejakulaci při každém orgasmu. Ženská ejakulace ještě není dostatečně probádána, důvod není jasný, ale ženy si mokrý orgasmus opravdu užívají! Je velmi intenzivní.

Jak ženy ejakulaci prožívají?

„Vyvolené” ženy, které prožívají ejakulaci, popisují svůj zážitek jako velmi intenzivní, silný a nadmíru vzrušující! Ženská ejakulace se však nedá cíleně vyvolat, často může jít během sexuálního vzrušení spíše o náhodu. 

Ženy a muži - stejný orgasmus?

Některé ženy při orgasmu vylučují výstřiky ejakulátu podobného složení jako mužský ejakulát. Kdo za to může? Ejakulát vylučuje žláza obdobná mužské žláze předstojné - prostatě, která zároveň tvoří podstatu bodu G. Dokonce je nazývána ženskou prostatou.
Najdeme ji na přední straně pochvy, ejakulát vylučují dva drobné otvory, které se nacházejí hned vedle ústí močové trubice (proto ta častá záměna s močí).

Ženská ejakulace - poznáte ji?

Pokud vám při orgasmu z pochvy vyteče vodnatá tekutina, možná vás ani nenapadne, oč se jedná, a že jste právě prodělala ejakulaci. Vodnatá tekutina, která při orgasmu může vytéct z pochvy, často vyvolá u žen spíše pocit, že se pomočily. Obsah ejakulátu se pohybuje v mililitrech (až tři čajové lžičky).

Ženská ejakulace nepatří mezi dysfunkce

Některé ženy mají to štěstí orgasmus společně s ejakulací prožívat, a přesto to považují za něco špatného. Mají pocit, že se pomočují. Je třeba uvést na pravou míru, že ženská ejakulace s močí opravdu nesouvisí. Je známkou kladného postoje k sexualitě a „dobré práci” partnera.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.6 Počet: 17 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies