Palming – zlepšete svůj zrak

Každý, kdo nosí brýle, aspoň občas zapřemýšlí, jaké by to bylo bez nich. Nyní se vaše úvahy můžou stát skutečností. Cesta k lepšímu vidění vede přes metodu palming.

Žena v brýlích u cedule s písmeny

Brýle, čočky, laserová operace…?

Krátkozrakost, dalekozrakost a další oční vady patří mezi civilizační choroby. Je to daň za čas strávený před počítačem, televizí, podepisuje se tu i dědičnost. Řešením jsou obvykle brýle nebo kontaktní čočky. Přiznejme si, že ani jedna tato varianta není úplně ideální. Skla brýlí se mohou poškrábat, s čočkami je poněkud obtížnější manipulace. To nemluvíme o pohodlí, sportovních aktivitách (zkoušeli jste s brýlemi nebo čočkami někdy plavat?), a v neposlední řadě o ceně za tyto pomůcky, která se pohybuje v řádu tisíců. Současná lékařská věda nabízí také definitivní řešení některých očních vad - laserovou operaci. Ne každý má ovšem odvahu nebo finance tento zákrok podstoupit.

Cvičení, které vám zlepší zrak

Zdálo by se, že vynecháme-li brýle, čočky, operaci, moc možností, jak se zbavit dioptrií a zlepšit zrak, už nezbývá. A přece je tu ještě jedna možnost – hluboká relaxace palming. Jedná se o velmi jednoduché a zároveň mimořádně účinné cvičení pro zlepšení zraku, které dokáže korigovat krátkozrakost, dalekozrakost, astigmatismus, šedý zákal, makulární degeneraci, zelený zákal (glaukom), syndrom suchého oka, unavené a pálivé oči. Podle odborníků je nezbytná pravidelnost – tedy cvičit každý den, a to minimálně šest minut denně. Nezávislá měření prokazují objektivní zlepšení zraku. Pokusy potvrdily zlepšení zrakové ostrosti už po krátkém tréningu o 1,7 řádků na zrakové tabuli, osoby, které se pokusu zúčastnily, subjektivně potvrdily zlepšení zraku.

Energie pro vaše oči

Palming má tu výhodu, že se jedná o naprosto přirozenou a bezbolestnou metodu. Ideální je doprovodit palming relaxační hudbou a mluveným slovem, které pomůžou navodit hlubokou relaxaci a usměrnit energii do očí, očních svalů a zrakového nervu. Skvělým průvodcem touto metodou je CD s instrukcemi a relaxačními skladbami.

Cesta, jak se zbavit dioptrií a zlepšit si zrak, je otevřená. Vydejte se po ní – vaše oči si péči zaslouží.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies