Pangrol 16 000 řeší Vaše potíže s trávením

Znáte také ty pocity plnosti po dobrém obědě? Česká kuchyně je pro náš žaludek opravdovou zátěží. Pocity únavy, zpomalené trávení, bolest v oblasti žlučníku. Požitek z dobrého jídla vás rychle opustí. Ale máme pro vás tip, jak těmto problémům předejít.

Břicho ženy v plavkách

Proč trávení stávkuje?

Trávicí potíže vznikají už ve chvíli, kdy to s jídlem trochu „přeženete” a vaše tělo nestačí produkovat trávicí enzymy v dostatečné míře. Ke strávení základních složek potravy – tuků, cukrů a bílkovin – totiž tělo potřebuje dostatečné množství příslušných enzymů: lipázu, amylázu a proteázu. Ale jak tělu pomoci produkovat tolik enzymů, kolik na větší množství potravy potřebuje? Jednoduše. Podpořit trávení léky, které enzymy obsahují.

Lepší trávení – jak začít?

Potýkáte-li se se špatným trávením, měli byste především zařadit do jídelníčku potraviny, jež vašemu zažívání pomohou (vláknina, zakysané mléčné výrobky aj.). Důležité je dodržování pitného režimu, nejlépe pít nesycené vody nebo čerstvé ovocné a zeleninové šťávy. Pokud však budou nepříjemné pocity po jídle přetrvávat, vyzkoušejte Pangrol 16 000.

Pangrol 16 000 – bezpečné řešení trávicích obtíží

Tableta Pangrol 16 000 pomáhá odstranit trávicí obtíže, mezi které patří žaludeční nevolnost, pocity těžkosti či plnosti, špatné trávení, bolesti a obtíže spojené s poruchou vylučování žluči. Stačí, když si na počátku jídla vezmete 1 - 2 tablety Pangrolu 16 000 (nekousat, necucat, pouze spolknout) a spojíte sílu svých vlastních enzymů s těmi obsaženými v Pangrolu 16 000. Tablety zapijte dostatečným množství tekutiny.

 

Složení Pangrolu 16 000

Zdrojem enzymů obsažených v Pangrolu 16 000 je vepřová slinivka. Pangrol 16 000 obsahuje pancreatin, vyváženou směs trávicích enzymů – lipázy, amylázy a proteázy. Číslo 16 000 za názvem léku znamená, že každá tableta obsahuje 16 000 mezinárodních jednotek lipázy, enzymu štěpícího tuky na jednodušší látky. Právě tuky jsou v potravě nejhůře stravitelné a vlivem nedostatku lipázy snadno vznikají zažívací potíže. Obsah lipázy je proto základním parametrem pro porovnání jednotlivých přípravků obsahujících pankreatin.

 

 

Balení a cena tablet Pangrol 16 000

Tablety Pangrolu jsou k dostání v běžné lékárně, a to i bez lékařského předpisu. Pro začátek můžete vyzkoušet například balení obsahující 16 tablet, jehož cena se pohybuje okolo 65 Kč. K dostání je i ekonomicky výhodnější balení s 48 tabletami. Před užitím si pozorně přečtěte příbalový leták.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.5 Počet: 2 Nejlepší: 4 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies