Parfémy na léto

Léto už konečně zaklepalo na dveře a snad nám tady také dlouho vydrží. S létem by měla přijít i obměna parfémové vůně. Co vy, už máte novou letní vůni v kabelce? Pokud ne, můžete se nechat inspirovat. Nabízí se hned několik letních novinek, ale také osvědčených a oblíbených dámských a pánských vůní. 

Růžový parfém Versace

parfémProč mít jinou vůni na léto?

Máte svůj jeden oblíbený parfém a nechcete jej měnit ani během léta? To je chyba! Možná, se právě ten váš nehodí do teplých, slunečných dnů. Pokud si libujete v těžkých parfémech, mohl by to být problém. Horko může způsobit bolest hlavy z těžkých a výrazně aromatických vůní, navíc mohou obtěžovat i okolí. Takže proč nezkusit něco lehčího a příjemnějšího? Výrobci většinou s každým létem přivádějí na trh nové parfémy, které jsou pro letní dny jako stvořené, popřípadě přicházejí se speciální edicí, ve které s trochou štěstí naleznete odlehčenou verzi vaší oblíbené vůně.

Letní vůně pro vás

V létě všichni toužíme po moři a právě to by se v parfému mělo odrazit. Chce to lehkost, nový příval energie a osvěžení. K létu patří také čerstvá ovocná šťáva a spousty květin.

Něžná a líbivá vůně od Versace Bright Crystal je pro léto jako stvořená. Ovocně – květinová vůně s lehkých nádechem pižma. Z počátku působí svěže díky citrusovým plodům, poté si můžete užívat lehce sladší vůni s tóny magnólie a pivoňky. Aby vůně nebyla přeslazená, výrobci vůni vyvážili akordy lotosového květu. Výsledkem je čistá, jemná, ale zároveň smyslná ženská vůně. Bright Crystal bude slušet každé ženě, ať je sportovně založená nebo se denně obléká do kostýmků.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies