Parfémy, vhodné na podzimní období

Chcete znát nejsmyslnější způsob jak se navonět? Parfém by měl kopírovat vaši osobnost, měl by podporovat váš celkový styl. A nejlépe uděláte, když parfém sladíte i s partnerem. Chcete vědět podle čeho právě pro vás ideální vůni vybrat? Co třeba podle ročního období, tedy podzimu.

Parfém Bvlgari s krabičkou

Ten pravý parfém pro vás

Stejný parfém voní na každém trochu jinak. Před samotnou koupí vždy vyzkoušejte jak parfém voní právě na vaší pokožce. Nejlepší jsou místa, kde tepe krev (např. na vnitřní straně zápěstí). Vyvarujte se koupi parfému, který vám voní na někom jiném, dokud jej sami na sobě nevyzkoušíte.

Parfém na všechna roční období

Dnes již neplatí, že by si měl člověk vystačit s jednou vůní na celé roky. Jsou parfémy denní i večerní. Levné parfémy vám umožní mít jedinečný parfém na jaro, léto, podzim i zimu. Omrkněte nabídku!

Co parfém vydrží

I parfém má svou životnost. V originálním neotevřeném balení vydrží parfémy i několik let. Po otevření jej však nevystavujte dennímu světlu a vyšším teplotám, potom vám flakon parfému vydží půl roku i déle.

Jaké máme parfémy

Jsou různé druhy parfémů, ale podle základního složení se dělí na orientální, květinové, chyprové fougerové, levandulové či citrusové vůně. Víte, který se hodí právě k vám Možná to bude právě jedna z podzimních vůní.

Bvlgari Omnia Coral

Jedinečná ovocno - květinová vůně, vám v sychravém podzimním počasí připomene léto. Romantické tóny květin ve spojení s ovocem a na hřejivém podkladu vzácného dřeva ukryté v originálním flakónu. S touto vůni se z vás jako mávnutím kouzelného proutku stane milá nevinná dívka.

Bottega VenetaParfums.cz

Parfém, který na vašem těla zanechá svou voňavou stopu opravdu dlouho. Užijte si tóny jasmínu, bergamotu, růžového pepře a pačuli. tohle je opravdová podzimní hitovka!

Chloé Love Chloé Eau Florale

Tento skvost je určen milovnicím romantické a zázŕoveň velmi ženské vůně. Novinka roku 2012, plná romantiky a lásky. Bohaté květinové složení vás přenese na louku plnou květů uzavřenou v elegantním flakónu.

Aplikace parfému

Marilyn Monroe se pravidelně na noc "oblékala" do svého parfému aplikací na ušní lalůček. Dobře totiž věděla, že se vůně nosí hlavně tam, kde je pod pokožkou nejvíc tzv. krevních vlásečnic.
Parfém aplikujte na místa pod kolena vnitřní stranu zápěstí, do loketního důlku nebo právě na ušní lalůček. Dalšími doporučenými místy jsou výstřih, vlasy, či lem sukně. Muži mohou parfém aplikovat také zespodu na cíp kravaty.

Pozor na parfémy v létě

Některé parfémy mohou v létě ve spojení se slunečními paprsky vytvořit na pokožce nehezké a trvanlivé skvrny.
Nejen v létě zkuste náš tip na nejsmyslnější způsob aplikace parfému - nastříkejte parfém do vzduchu a projděte se "voňavou mlhou". Provoníte se celá a přitom velmi jemně a decentně.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies