Páskové šílenství

Doby, kdy jsme pásky navlékaly do kalhot a sukní, aby nám nespadly ke kolenům jsou dávno pryč. Dnes patří pásek k outfitu stejně jako hodinky nebo kabelka. Víte jak si s páskem pohrát a jaké teď frčí? Pokud máte módní mezírky, poradíme.

Červený pásek

Správně použitý pásek dokáže oživit i starší kousek oblečení. Nebude to stát tolik peněz, jako byste kupovali přímo nové kousky oblečení. Neomezujte se pouze na rifle, kalhoty a sukně. Dejte nový rozměr svému šatníku díky kouzlení s páskem.

Široký nebo tenký

Je to jedno, může být tenký, široký, barevný, lesklý, matný, s výraznou sponou nebo mlůže být úplně nenápadný, hlavně se nebojte po nich sáhnout. Základem jsou určitě klasické kožené pásky nejrůznějších barev, které vynosíte vždy a všude. Teprve potom vyrazte nakoupit nějaké extra kousky, které se nedají používat ke všem vašim modelům.

theclosetintervention.blogspot.comNa boky či do pasu

Tak tady už to jedno není. Záleží na vaší postavě, kam bude lepší pásek upoutat. Máte postavičku připomínající přesýpací hodiny Pak dejte pásek do pasu. V případě, že je vaše postava spíše chlapecká, chybí vám výraznější tvary, posaďte pásek z lehka na boky. Pásek upoutá pozornost a dotvaruje postavu, rozšíří boky a dá důraz pasu, který normálně splývá.

Se kterým oblečením pásky kombinovat

Použijte pásek ke všemu, nikdy to nebude krok vedle. Pásky opravdu letí a můžete ho s klidnou hlavou dát přes dlouhé tričko, halenku, košili, tuniku i šaty. Klidně přepásejte také svetříky, saka a vesty. Kdo si věří a odvaha mu nechybí, ať dá pásek přes hrubý svetr i kabát.

Letos frčí ty tenčí

Když se ohlédneme o pár měsíců zpět, tak čím byl pásek hrubší, tím to bylo lepší. Teď se bude zúžovat! Ano, letos budou hitem pásky úzké, pestrých letních barev a klidně si na sebe můžete hned vzít dva najednou. Posledním trendem je kombinace tenkých pásků se sukní do áčka nebo s kalhoty do zvonu. Takže hurá zvýrazňovat pasy!!

Skvělé k formálnímu oblečení

Tenké pásky se krásně hodí k formálnímu oblečení, takže není problém si pěkný kousek pořídit i do práce. Jinak fádnímu formálnímu oblečení dodáte tenkým pásekm šmrnc. I vy se potom v práci bude citít lépe.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies