Plastické operace prsou

Snad každá žena touží po sexy dekoltu, kterým by mohla ohromovat muže. Plastická chirurgie Vám pomůže ke krásnějšímu zevnějšku, který Vám vrátí sebevědomí, zvýší Vaši přitažlivost a zbaví komplexů. Satčí podstoupit celkem nenáročnou plastickou operaci prsou a můžete se chlubit krásným a přitažlivým poprsím.

Ruce držící prsa v černé podprsence

Plastická chirurgie – napraví to, na co příroda zapomněla

Být dokonalý, chce být téměř každý z nás. Sem tam ovšem příroda na něco zapomene, a člověku, pokud chce být dokonalý, nezbývá nic jiného, než využít služeb plastické chirurgie. Ta v dnešní době nabízí nespočetné množství zákroků, které mohou dopomoci nejen ke kráse, ale také ke zvýšení sebevědomí. Mezi nejběžněji prováděné zákroky patří zejména zvětšení prsou, modelace prsou a zmenšení prsou.

Zvětšení poprsí

Malá a povislá prsa jsou noční můrou nejedné ženy. Ze stránek časopisu se na nás usmívají krásné modelky se sexy postavou a pevnými prsy. Chcete mít také takové prsa? Plastická chirurgie Praha vám k nim pomůže!

Implantáty používané pro zvětšení prsou jsou tvořeny pružným silikonovým pouzdrem obsahující výplně z různých materiálů. Mezi nejčastěji používané výplně patří silikonový gel nebo fyziologický roztok. Existují i tzv. Bakerovy expandéry - nafukovací implantáty, které jsou jen částečně vyplněné silikonovým gelem a které se po zavedení přes speciální ventil doplňují fyziologickým roztokem, čímž se postupně zvětšují. Implantáty se vkládají buď pod prsní žlázu (nedochází ke tření mezi implantátem a svalem, což umožňuje lépe zachovat původní tvar implantátu) a nebo pod prsní sval (implantáty jsou umístěny tak, že jsou neviditelné a nedají se nahmatat). Implantáty se vkládají do 3až 4 centimetrových zářezů, které jsou dobře skryty buď po obvodu dvorce nebo pod prsem, popř. v podpaží. Doba zákroku je 1 až 2 hodiny při celkové anestezii.

Modelace prsou

Vaše prsa mohou být krásná i bez implantátů, ale bez chirurgického zákroku se zpevnění a zvednutí povislých prsů bohužel neobejde, ani s pravidelným cvičením. Za povislá prsa nemůže pouze svalstvo, ale i pokožka, která se s věkem a vahou prsů napíná a povoluje. Modelace prsou nabízí jejich úpravu bez nutnosti použít silikonové implantáty. Její efekt není trvalý, přirozený proces stárnutí způsobí opakované povolení pokožky

Modelaci prsou podstupují nejčastěji ženy, kterým velké a těžké poprsí způsobují zdravotní potíže, trpí bolestmi zad, krční páteře a hlavy. Modelaci podstupují i ženy, které právě přestaly kojit a prsa jsou tím poznamenaná. Ženy, které těhotenství teprve plánují, by tento zákrok podstoupit neměly. Těhotenství i kojení jejich poprsí značně povolí, modelace by tedy byla zbytečná.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies